Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelin- ja sähköpostiliikenteemme toimii normaalia hitaammin. Pahoittelemme tilannetta.

Opetusvälineiden uutuustuotteita

 • Haitta-aineeton
  Tulitikkupalapeli

  Tulitikkupalapeli

  Tuotenro: 16801
  Pelissä on 24 isoa tulitikkua ja tehtäviä, joiden suorittamiseen vaaditaan lapsilta tarkkaavaisuutta. 30 tehtäväkortissa on eri vaikeustasoja, oikea vastaus on kortin toisella puolella. Tulitikun koko on 0,9 x 21 cm, materiaali on puuta. Yli 8-vuotiaille.
  25,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ladders

  Ladders

  Tuotenro: 52216
  Ladders on hauska matemaattinen noppapeli, jolla harjoitellaan yhteenlaskua, numerojärjestystä, strategiaa sekä parillisia ja parittomia lukuja. Jokainen pelaaja saa kortin jossa on 4 askelmaa jonka jälkeen hän laittaa yhden tai molempia noppien summan omalle askelmalleen. tavoitteena on saadaniin pieni summa kuin mahdollista. Peliä voi pelata 2 eri tavalla ja eri vaikeustasoilla. Pakkaus sisältää 4 kaksipuolista askelmakorttia 24 x 11 cm, 4 kynää, 32 valkoista nopaa, 4 värillistä noppaa ja englanninkielisen oppaan. 2 - 4 pelaajalle.
  23,00 €
 • Haitta-aineeton
  Dicing with Maths

  Dicing with Maths

  Tuotenro: 52217
  Tällä hauskalla noppapelillä lapset harjoittelevat päässälaskua ja ongelmanratkaisua. Peli sisältää pehmeitä numeronoppia. Aloita heittämällä 3 suurempaa noppaa, jotka näyttävät jonkun summan. Lapset heittävät sitten omia pienempiä noppiaan (6, 8 tai 10 kpl) ja yrittävät saada mahdollisimman nopeasti tuon summan eri laskutoimituksilla. Mukana englanninkileinen opas, jossa hauskoja peli-ideoita. 2 tai useammalle pelaajalle. Yli n.7 -vuotiaille.
  23,00 €
 • Luokkarummut

  Luokkarummut

  Tuotenro: 86927
  Luokkarummut on pienikokoinen, yksittäinen kokonaisuus joka ei vaadi työlästä kokoamista. Luokkarumpusetti ei tarvitse paljon tilaa ja on helppo ottaa esille tai siirtää. Rumpuja voi soittaa oikea- ja vasenkätisesti. Luokkarummuissa on hi-hat eli haitsu, virveli ja bassorumpu. Mukana on rumpukapulat, joille on oma telineensä rummuissa. Käytössä voi olla yhtä aikaa useita rumpusettejä ilman, että luokan melutaso nousee. Luokkarumpuja voidaan soittaa hyvin akustisten soitinten kuten kitaroiden, kanteleiden ja nokkahuilujen kanssa. Vahvistamaton laulukin kuuluu hyvin luokkarumpujen yli.
  248,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tarinakortit, kuvat

  Tarinakortit, kuvat

  Tuotenro: 50315
  Tarinakortit antavat lapselle valmiuksia käyttää kieltä asioiden kuvailemiseen ja rohkaisevat lasta kertomaan itse tarinaa. Kuva-aiheet ovat henkilöitä, paikkoja ja tapahtumia. Sisältää 55 kuvakorttia. Kartonkia. Koko: 14 x 9 cm. Yli 3-vuotiaille.
  10,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tarinakortit, seikkailu

  Tarinakortit, seikkailu

  Tuotenro: 50316
  Tarinakortit antavat lapselle valmiuksia käyttää kieltä asioiden kuvailemiseen ja rohkaisevat lasta kertomaan itse tarinaa. Kuvat ovat esim. merirosvo, jättiläinen, linna ja lohikäärme. Sisältää 55 kuvakorttia. Kartonkia. Koko: 14 x 9 cm. Yli 3-vuotiaille.
  10,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tarinakortit, satu

  Tarinakortit, satu

  Tuotenro: 50318
  Tarinakortit antavat lapselle valmiuksia käyttää kieltä asioiden kuvailemiseen ja rohkaisevat lasta kertomaan itse tarinaa. Kuvat ovat esim. prinsessa, noita, yksisarvinen, peikko. Sisältää 55 kuvakorttia. Kartonkia. Koko: 14 x 9 cm. Yli 3-vuotiaille.
  10,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, hätätilanteet

  Kuvakortit, hätätilanteet

  Tuotenro: 50299
  Kuvakortteja käytetään, kun neuvotaan lasta miten toimia hätätilanteessa. Kortit voidaan laittaa tapahtumajärjestykseen, niiden takana on itsekorjaava koodisysteemi. Kuvien tilanteita voi näytellä ja harjoitella etukäteen. Sisältää 30 korttia, joissa käsitellään 6 erilaista hätätilannetta. Lapsen on tärkeää tietää kuinka toimitaan hätätilanteessa ja mihin asioihin pitää reagoida. Sisältää englanninkielisen ohjeen. Vahvat kortit, 15 x 15 cm. Yli 3-vuotiaille.
  65,00 €
 • Haitta-aineeton
  Palapeli valopöydälle, 56 palaa

  Palapeli valopöydälle, 56 palaa

  Tuotenro: 58215
  Kokeilemalla ja tutkimalla lapsi onnistuu liittämään palat yhteen. Läpinäkyvät palat sopivat hyvin valopöydälle. Niiden läpi valo heijastuu miellyttävällä tavalla. Pienillä käsillä on helppo tarttua isoihin paloihin. Materiaali on akryylimuovia. Yli 3-vuotiaille.
  81,00 €
 • Haitta-aineeton
  Läpinäkyvät rakennuspalikat, 90 osaa

  Läpinäkyvät rakennuspalikat, 90 osaa

  Tuotenro: 15233
  Läpinäkyvät rakennuspalikat, pakkauksessa on 6 väriä ja 4 eri kokoa. Palikoista on helppo rakentaa ja rakentaminen kehittää lapsen motorisia valmiuksia. Käytä palikoita myös valopöydän kanssa. Pakkaus sisältää 2 alustaa ja säilytyslaatikon. ABS- ja PP-muovia. Isoimman palikan koko: 64 x 32 x 24 mm. Yli 1.5 -vuotiaille.
  49,00 €
 • Haitta-aineeton
  Fiddel

  Fiddel

  Tuotenro: 16837
  Rauhatonta oppilasta voi auttaa, kun hän saa käsilleen tekemistä. Fiddel-palikkaketjua voi kääntää, vääntää ja pyörittää lukemattomiin asentoihin. Palikat ovat puuta. Suositellaan yli 5-vuotiaille.
  10,20 €
 • Haitta-aineeton
  Stressipallot, 3 kpl

  Stressipallot, 3 kpl

  Tuotenro: 59105
  Puristelupallolla vahvistetaan käden, sormien ja käsivarren lihaksia. Pallon puristelulla on myös rauhoittava vaikutus lapseen. Pakkauksessa on 3 erilaista palloa: kiinteä, pehmeä ja kevyt. Yli 5-vuotiaille.
  18,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.