Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelin- ja sähköpostiliikenteemme toimii normaalia hitaammin. Pahoittelemme tilannetta.

Ohjelmoinnin uutuuksia

 • 3D-tulostin Panospace One

  3D-tulostin Panospace One

  Tuotenro: 56691
  Panospace on käyttäjäystävällinen, hetivalmis 3D-tulostin. Panospace One on yksi markkinoiden tehokkaimmista 3D -tulostimista kun huomioidaan tulostusnopeus sekä tulostuslaatu. Suulake lämpenee hyvin nopeasti ja työskentely voidaan aloittaa jo minuutissa. Panobuilder-ohjelma on ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa www.3dpanospace.com. PC- ja Mac-yhteensopiva. Värillinen kosketusnäyttö, tulostusnopeus jopa 150 mm/s, 15 micronin X ja Y tarkkuus. Mallin tulostuskoko 150 x 150 x 150 mm. Suulakkeen halkaisija 0,4 mm. Tulostettava malli haetaan tietokoneelta USB:n kautta tai mukana tulevalta micro SD-kortilta. Tulostusmateriaalina PLA-muovifilamentti (1,75 mm). Tulosttimen mitat 407 x 288 x 333 mm, paino 7,8 kg.
  650,00 €
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Tuotenro: 56675
  TOTEM Spider on avaruusoliorobotti, jonka ohjelmoija saa selässä olevan tuntolevyn sekä hämähäkinseitinmuodostajan avulla eläväksi. TOTEM Spider hyödyntää ohjelmoinnissa BBC micro:bit -mikrokontrolleria. BBC micro:bit ei sisälly pakkaukseen. Pakkaus sisältää kaikki osat TOTEM spider -robotin rakentamiseksi, hämähäkinseitinmuodostajan, tuntolevyn ja ohjekirjan. Tuote soveltuu yli 7 vuotiaille.
  99,00 €
 • SAM Labs STEAM Kit

  SAM Labs STEAM Kit

  Tuotenro: 56860
  SAM Labsin elektronisten palikoiden avulla oppilaat voivat tehdä omia projekteja, keksintöjä ja pelejä. Palikoihin kuuluu kaikkea LED-lampuista, painikkeista, moottoreista liiketunnistimiin ja valoantureihin. Palikoita ohjelmoidaan langattomasti Bluetoothin kautta tabletilla tai tietokoneella. Ohjelmointi joko virtausperusteisella graafisella ohjelmalla tai graafisen lohko-ohjelmoinnin avulla. SAM Labsiin voi helposti yhdistää LEGO-rakennelmia. SAM Labs STEAM Kit sisältää kaiken, mitä tarvitset päästääksessi oppilaiden luovuuden valloilleen ja se sisältää palikoita, joita ei ole muissa SAM Labs seteissä. Yksi Sam Labs STEAM Kit sopii 4-6 oppilaalle. Setti sisältää 17 elektronista palikkaa, 4 pyörää, 2 autoalustaa, 2 k ohjauskoteloa, 2 pyöräkuulaa, 16 erilaista LEGO-liitäntää, 2 MIcro USB-kaapelia ja 2 Multi Micro USB-kaapelia. Yli 7-vuotiaille.
  745,00 €
 • Haitta-aineeton
  Robo Wunderkind Starter Kit

  Robo Wunderkind Starter Kit

  Tuotenro: 56688
  Robo Wunderkind on yksinkertainen, hauska ja pedagoginen robotti, joka auttaa ohjelmoinnin ja robotiikan perusteiden ymmärtämisessä. Laite soveltuu varhaiskasvatukseen ja alkuopetukseen. Robo Wunderkindin käyttö perustuu värikoodattuihin palikoihin. Sovelluksen avulla oppilaat saavat neuvoja, joiden avulla robotin voi rakentaa ja ohjelmoida liikkumaan, väistelemään esteitä sekä toistamaan ääntä. Rakennuspalikat on helppo purkaa ja koota uudelleen. Tuote sisältää lisäksi palikoita, joita voi käyttää vaativampaankin ohjelmointiin. Tuote on mahdollista yhdistää LEGO-palikoihin. Sisältö: pääpalikan, jossa mikrofoni ja kaiutin, etäisyysmittari, nappi, moottori, RGB LED, pyörät, liittimet, LEGO-sovittimet ja mikro-USB-latauskaapeli
  299,00 €
 • Ozobot Evo luokkapakkaus 18 kpl

  Ozobot Evo luokkapakkaus 18 kpl

  Tuotenro: 56674
  Elävöitä STEM ja STEAM oppitunteja 18 Evo-robotilla, lukemattomilla opetusvinkeillä ja kahdella ohjelmointitavalla (värikoodauksella, OzoBlockly ohjelmoinkielellä. Ozobot Evo on palkittu ohjelmoitava robotti seuraavan sukupolven tekijöille. Ozobot Evo on pieni robotti, jota voidaan käyttää tietokoneen kautta, oppialustalla tai tavallisella paperilla. Pakkaus sisältää 18 EVO-robotitia, opettajan oppaan, 18 värikooditarraa, OzoBlockly pikaoppaan, 18 Tee-itse Ozo-kuorta, 12 merkkauskynää 4 värissä, tehtäviä, oppaita ja todistuspohjia, säilytyslaukun, 3 USB-latausasemaa ja pikaoppaan. Sopii yli 8-vuotiaille.
  2 500,00 €
 • littleBits STEAM Student Set

  littleBits STEAM Student Set

  Tuotenro: 56864
  LittleBits STEAM Student set:in elektroniset rakennuspalikat toimivat ilman tietokonetta tai tablet-laitetta. Tuote innostaa oppilaat elektroniseen rakenteluun, ongelmanratkaisuun, luovaan ajatteluun sekä yhdessä tekemiseen. Rakenteluideoita voit hakea tuotteen mukana tulevasta oppaasta tai verkosta. Kaikki littleBits-kappaleet ovat värikoodattuja, magneettisia sekä uudelleen käytettäviä. Sisältö: 19 elektronista elementtiä, USB- sovitin sekä USB-kaapeli, 9V-akku sekä kaapeli, pyöriä, ruuveja, ruuvitaltat, servomoottorin kannattimen, magneettiset kiinnikkeet tarranauhalla, tarrakiinnityksen sekä mekaanisen varren ja asennuslevyt.
  450,00 €
 • 3D-kynä

  3D-kynä

  Tuotenro: 56768
  3D-kynällä puuhailu on hauskaa ja helppoa. Da Vinci 3D-kynä Cool toimii suunnilleen samoin kuin liimapistooli. Kun saat kynän käsiisi, et halua lopettaa puuhailua ennen kuin filamentti on lopussa!
  69,00 €
 • Ohbot 2.1 Assembled (MS Windows)

  Ohbot 2.1 Assembled (MS Windows)

  Tuotenro: 56693
  Ohjelmoimalla Ohbot-robotin seitsemää moottoria, saat sen liikuttamaan päätä ja huulia, räpyttämään silmiä sekä puhumaan. Robottia ohjelmoidaan Scratch-ohjelmointikieltä. Kameran avulla on mahdollista liittää robottiin erilaisia sensoreita, jotka esimerkiksi tunnistavat valon ja liikkeen. Ohbot-robotin avulla voidaan kehittää loogista ajattelua sekä sekvenssien ja muuttujien ymmärrystä. Tuote sisältää lisenssin neljälle käyttäjälle sekä kaksi USB-kaapelia. Tuote sopii Win7-ohjelmistoon ja tätä uudempiin versioihin.
  305,00 €
 • Makey Makey

  Makey Makey

  Tuotenro: 56659
  Tekniikka voi olla vaikka kuinka helppoa ja hauskaa! Makey Makey sopii kaiken ikäisille ja rohkaisee oppilaita kokeilemaan ja käyttämään mileikuvitustaan. Poista ohjauskeskus ja käytä sen sijaan pieniä lusikoita. Soita melodioita banaanin avulla. Sisältö: Makey Makey, USB-johto, 7 johdinta hauenleuoilla, 6 asennuslankaa, ohjelehtinen englanniksi.
  65,00 €
 • Haitta-aineeton
  Strawbees 400 - Inventor kit

  Strawbees 400 - Inventor kit

  Tuotenro: 15194
  Strawbees on palkittu rakennussarja, joss ayhdistyvät innovaatio, luovuus ja desing kaiken ikäisille. Voit rakentaa mitä vain ! Pieiniä ja suuria 3D-rakennelmia ainoastaan pilleillä ja Strawbees -liitospaloilla. Pillejä voi taivuttaa mihin suuntaan vain ja samalla rakennelma senkun vain vahvistuu. Tällä pienellä setillä pääsee hyvin alkuun rakentamisen maailmaan. Pakkaus sisältää 150 värikästä pilliä ja 250 Strawbees-liitinpalaa ja ohjevihkosen. Yli 3-vuotiaille.
  40,00 €
 • Fable aloituspakkaus, 1-3 oppilaalle

  Fable aloituspakkaus, 1-3 oppilaalle

  Tuotenro: 87861
  Fablen opettavilla robottisarjoilla voit opettaa ohjelmointia, robotiikkaa ja innovatiivista ajattelua peruskoulussa, keskiasteen kouluissa tai jopa korkeakouluissa. Fablen järjestelmä koostuu aktiivisista ja passiivisista moduuleista, jotka oppilaat voivat koota helposti roboteiksi klikkaamalla ne yhteen. Oppilaat voivat koodata ja ohjata moduuleja langattomasti PC:hen tai Mac-laitteisiin liitettävän dongelin avulla He voivat myös käyttää älypuhelimia ohjelmoidakseen Fablelle tunneilmaisuja ja puhetta. Ohjelmoinnin voi aloittaa yksinkertaisella Blockly-koodauksella, siirtyä sitten täysimittaiseen Blockly-ohjelmointiin ja lopuksi Python-tekstiohjelmointiin, joten Fable kasvaa käyttäjänsä mukana - kolmannesta luokasta korkeakouluun saakka. Lisäksi Fable-järjestelmä on avoin, niin että robottia voidaan laajentaa Legoilla tai 3D-tulostetuilla osilla.Oppilaat oppivat hallitsemaan teknologiaa sen sijaan, että ovat vain riippuvaisia siitä. Prosessin aikana he oppivat matematiikkaa sekä luovaa ja innovatiivista ajattelua - ja koodausta. Fablen avulla opettajat voivat opettaa kaikkia STEM-aineita. Koulujen on myös mahdollista lainata Fable-koesettiä 30 päivän ajan ilman takuumaksua. Lisää tietoa, mm ilmaisia harjoituksia eri oppiaineissa löytyy https://shaperobotics.com/fi/. Aloituspakkaus sisältää liitosmoduulin kahdella servomoottorilla, dongelin, Lego-liitäntämoduulin, 4XY-rakennusmoduulin, liitäntämoduulin 3D-tulostetuille osille, laserosoittimen, laatikon rakennusalustalla ja USB-laturin.
  530,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.