Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Palkittu lastentuoli Nomi nyt myynnissä

Nomi - palkittu tuoli, joka seuraa
lapsen kasvua

Lapset tykkäävät liikkua ja he liikkuvat jopa istuessaan. Hyvä tuoli, joka tukee liikkumisen vapautta lapsen istuessa pöydän ääressä sekä kiivetessä ylös ja alas tuolilta, on olennainen osa lapsen hyvinvointia ja kasvun tukemista.

Peter Opsvik on suunnitellut Nomin ajatuksena luoda maailman paras lastentuoli, kun ajatellaan muotoa ja toimintoa. Nomi on pitkän suunnittelutyön tulos, jossa kiteytyy 40 vuoden kokemus lastentuolien suunnittelusta.

Nomin rohkea muoto ei ainoastaan hivele silmää, vaan kutsuu myös lasta kokeilemaan aktiivisesti eri istuma-asentoja.  

Peter Opsvik on suunnitellut Nomin ja monia muita klassikkotuoleja, joita käytetään toimistoissa, päiväkodeissa ja esikouluissa ympäri maailmaa. Hänen kekseliäät ja tyylikkäät istuinratkaisut lapsille sekä aikuisille ovat tuoneet hänelle monia pohjoismaisia sekä kansainvälisiä muotoilupalkintoja viime vuosikymmeninä.

Portaaton säätö ilman työkaluja

Nomin nerokkuus perustuu portaattomaan säätöön, mikä tapahtuu täysin ilman työkaluja. Tuoli kasvaa lapsen kasvun mukana ja lapsi voi istua aina aikuisten kanssa saman pöydän ääressä. Istuin ja jalkatuki ovat varustettu säätöpyörillä, joita voi helposti kiristää ja löysätä aina, kun tuolia säädetään lapselle sopivaksi. Lisäturvaominaisuutena kartiomainen ja alaspäin paksuneva runko estää istuimen ja jalkatuen yhtäkkisen alas liukumisen, vaikka unohtaisit kiristää säätöpyörät. 

 

Istuimen ja jalkatuen syvyys säätyy automaattisesti, minkä ansiosta on helppo nähdä, kuinka Nomi seuraa lapsen kehitystä ja sopeutuu kullekin käyttäjälle.  

 

 

Helppo siirtää

Nomi on niin helposti siirreltävissä, että lapsi voi itse siirtää tuolin pöydän ääreen. Aikuisen työ helpottuu, kun lapsista tulee itsenäisempiä. Nomin takajalat on varustettu pienillä pyörillä, mikä tekee tuolin kaatumisesta vaikeampaa ja lisää näin turvallisuutta. 

Turvallisuus

Nomi täyttää viimeisimmät vuoden 2012 tiukat EN-turvallisuusstandardit. Tuolissa käytetty puu on FSC-sertifioitua pyökki- ja tammivaneria ja muoviosat ovat kierrätettyä polypropyleeniä, mikä ei sisällä ftalaatteja tai parabeeneja. Pehmusteet on testattu ja hyväksytty Öko-Tex Standard100:n mukaan, mikä on maailman johtava tekstiilien terveysmerkintä. Mistään materiaalista ei irtoa haitallisia aineita. 

Vankka tuoli on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista.  

Testivoittaja

Nomi on suunniteltu maailman parhaaksi lastentuoliksi, jossa yhdistyy muotoilu ja käytännöllisyys. Lukuisten muotoilupalkintojen määrä puhukoon puolestaan. 

     

    

 

 Julkaistu 3.1.2017

Nomi-tuoli ja -turvakaari