Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Tekstiilit

Rauhoita työympäristö yhteensopivilla tekstiileillä

Tekstiileillä on helppoa ja usein huokeaa piristää tai uudistaa ympäristöä. Tekstiilit luovat viihtyisyyttä ja parantavat äänieristystä. Tekstiileillä luot myös harmoniaa ja yhtenäisyyttä, kun esimerkiksi verhot, tyynyt ja säilytyskorit sointuvat keskenään yhteen. 

Lekolarin uudet tekstiilit on suunnitellut Helle Vilén. Niissä on leikkisät kuosit ja voimakkaat värit, jotka ovat täysin yhteensopivia monien muiden mallistomme tuotteiden, kuten Fixa-säilytysjärjestelmän ja Playwood-leikkikalustesarjan kanssa. Tekstiilisarjan värien avulla voidaan luoda sekä vaihtelevia että harmonisia ympäristöjä. Sama kuosit toisuvat lattiatyynyissä, akustisissa paneeleissa sekä verhoissa. Vaikka kuviot ovat erilaisia, kuosit sopivat yhteen, kun värimaailma on sama. 

 

Tekstiilit