Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Playwood-sarja

Pelkistetyt leikkikalusteet haastavat lapsen mielikuvituksen

Lekolarin keväällä 2015 esitelty Playwood-leikkikalustesarja on tyylipuhdas ja harmoninen. Pienet lapset altistuvat monille aistiärsykkeille päivittäin; äänet, muodot, liikkeet ja voimakkaat värit ympäröivät heitä jatkuvasti. Ola Wihlborg, yksi Ruotsin eturivin muotoilijoista, on suunnitellut sarjan huolellisesti ja tarkkaa strategiaa seuraten. Leikkikalusteet on värikoordinoitu Lekolarin tekstiilisarjan kanssa ja turvallisuus, materiaalit ja toiminnot ovat tarkkaan harkittuja. Tuotteiden tulee kestää tuntikausia kestävä päivittäinen leikkiminen useiden vuosien ajan. Materiaalina käytetty puu on FSC-merkittyä ja pääasiassa vaneria.

Playwood-sarjan suuri puuauto on hyvä esimerkki siitä, kuinka leikkikalusteet soveltuvat useiden lasten yhteisiin leikkeihin. Autoon mahtuu neljä lasta. Muotokieli on säästeliään tyylipuhdasta - siinä on retrohenkisiä viittauksia sarjakuvien maailmaan. 

– Leikkikalusteet ovat pelkkää rekvisiittaa seikkailuille. Kun yksityiskohdissa on säästelty, leikki voi kulkea omia polkujaan, kertoo Wihlborg.

 

Playwood-sarja sisältää pysäköintitalon, tallin, maatalon, nuken syöttötuolin, keittiön, torikojun, veneen ja auton kaltaisten lelujen ja leikkikalusteiden lisäksi pyörillä varustetun leikkimispöydän, jossa on säilytystilaa. Useimmat tuotteet ovat saatavina kolmena koko- ja hintavaihtoehtona.

Lekolar Playwood