Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Melulle kyytiä

Luo parempi ääniympäristö leluilla, kalusteilla ja sisustuselementeillä

Melu on yksi suurimmista työympäristöongelmista, erityisesti kouluissa ja päiväkodeissa. Kun lapsilla on hauskaa, se kuuluu – ja saa kuuluakin. Melutasoa voidaan kuitenkin laskea helposti erilaisten lelujen ja muiden rauhoittavien apuvälineiden avulla. Ne ovat ihan yhtä hauskoja kuin perinteiset lelut, mutta hiljaisempia ja jopa muuta ääntä vaimentavia. 

Toisinaan jo pelkkä muistutus siitä, miten melu meihin vaikuttaa, riittää laskemaan melutasoa. Melu heikentää oppimiskykyä ja ruokahalua sekä aiheuttaa väsymystä. Kun lapset oppivat ymmärtämään tämän, heidän on helpompi käyttäytyä sen mukaisesti – siitä huolimatta, että lasten muisti saattaakin joskus olla aika lyhyt. 

Suosituimmat ääntä vaimentavat tuotteet