Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Lekolarin oman tuotemerkin tuotteet

Kun haluat korkeaa laatua ja edullisia tuotteita, valintasi on Lekolarin oman tuotemerkin tuotteet!

Kolme vuotta sitten kysyimme asiakkailtamme, millaisia koulutarvikkeiden tulisi olla. Tyypillinen vastaus oli, että laadun tulee ehdottomasti olla hyvää, samalla kun tuotteet ovat edullisia. Tähän pyyntöön olemme vastanneet kehittämällä Lekolarin oman tuotemerkin tuoteperheen, jonka tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinta noin kolmanneksen vähemmän kuin vastaavien merkkituotteiden. Tämä on mahdollista, sillä ostamme tuotteet suoraan tehtailta. Näin tuotekehitys toimii nopeammin ja kalliit välikädet sekä tarpeettomat kuljetukset jäävät pois. 

Vuoden 2014 Educa-messuilla sadat ihmiset saivat testattavakseen uuden sarjamme värikyniä ja liimapuikkoja. Messujen jälkeen teimme asiakkaillemme kyselyn, jossa tiedustelimme heidän mielipidettä värikyniemme ja liimapuikkojemme laadusta. Saimme runsaasti vastauksia ja 100 % asiakkaistamme oli täysin tai jokseenkin sitä mieltä, että Lekolarin värikynät ovat laadukkaita. 97 % vastanneista oli täysin tai jokseenkin sitä mieltä, että liimamme liimaa hyvin. Uskallammekin todeta, että olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeita vastaavan tuoteperheen, jonka tunnistat Lekolarin nimestä ja mustasta etiketistä. Tuoteperhe sisältää muun muassa värikyniä, liimoja, valmisvärejä, kuitukärkikyniä, pyyhekumeja, lyijykyniä, puuhahelmiä, softishahmoja, villalankaa ja vaikka mitä. 

Lahjoitamme kaikista vuonna 2015 myydyistä Lekolar- värikynistä ja -liimapuikoista 2 % Mannerheimin Lastensuojeluliiton kiusaamisen vastaiseen työhön. Tue siis sinäkin hyvää työtä ja osta Lekolarin oman tuotemerkin tuotteita!

Lekolarin oman tuotemerkin tuotteita