Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Erityisopetuksen apuvälineet

Kaikki oppivat omilla ehdoillaan

On kerrassaan upeaa huomata lasten ja nuorten kasvavan, kehittyvän ja oppivan. Ja se ilo, joka syntyy lapsen valloittaessa uusia osa-alueita itsetunnon samalla kasvaessa. 

Kaikilla lapsilla on oikeus kehittyä ja käyttää resurssejaan ja omaa oppimispotentiaaliaan mahdollisimman tehokkaasti. Pedagogisesti harkittujen ja muotoiltujen apuvälineiden avulla halu oppia kasvaa ja siten lapset myös kehittyvät luonnollisella tavalla, olipa sitten kyse keskittymisvaikeuksista tai oman toiminnan ohjauksen suunnittelusta. 

Olemme uudistaneet valikoimaamme ja kehittäneet täysin uuden tuotevalikoiman erityisopetuksen välineistä. Tuotteet on kehitetty oppilaiden erityisvaatimusten ja oppimisen haasteiden tarpeisiin. 

Välineitä erityisopetukseen