Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

RAJAA HAKUA

5 Tuotetta
 • Korostuskynä, 8 värin sarja

  Korostuskynä, 8 värin sarja

  Tuotenro: 26496
  Sisältää värit: oranssi, keltainen, vihreä, vaaleansininen, sininen, violetti, aniliini ja roosa. Viisto kärki 4 mm.
  18,60 €
 • Korostuskynä, 4 värin sarja

  Korostuskynä, 4 värin sarja

  Tuotenro: 26499
  Korostuskynä, jonka paksusta varresta saa hyvän otteen. Viisto kärki, viivan leveys 1 - 5 mm. Vesiliukoinen, myrkytön, fluoresoiva muste. Kuivuu nopeasti. Sopii paperille sekä kopio- ja faksipaperille. Korkissa klipsi.
  8,40 €
 • Korostuskynä, Lekolar, 6 värin sarja

  Korostuskynä, Lekolar, 6 värin sarja

  Tuotenro: 26492
  Korostuskynässä viisto kärki. Valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Kirkkaat neonvärit nostavat tekstin tehokkaasti esiin. 6 väriä: violetti, pinkki, oranssi, vihreä, keltainen ja sininen.
  5,10 €
 • Korostuskynä Q-connect, 10 kpl

  Korostuskynä Q-connect, 10 kpl

  Kirkkaat neonvärit tärkeiden sanojen korostamiseen. Kynän vinoa päätä voi käyttää leveisiin viivoihin ja yliviivaamiseen tai kapeisiin linjoihin ja alleviivaamiseen. Jälki 1-5 mm: 1 mm alleviivaus, 5 mm yliviivaus. Vesipohjainen, myrkytön muste.
  Hinta alkaen
  10,80 €
 • Korostuskynä, 10 kpl

  Korostuskynä, 10 kpl

  Korostuskynä, jonka paksusta varresta saa hyvän otteen. Vesiliukoinen, fluoresoiva muste. Sopii paperille sekä kopio- ja faksipaperille. Korkissa klipsi.
  Hinta alkaen
  9,40 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.