Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Huopa- & piirtoheitinkynät

RAJAA HAKUA

35 Tuotetta
 • Valkotaulukynä, Artline 517, 4 värin srj, perusvärit

  Valkotaulukynä, Artline 517, 4 värin srj, perusvärit

  Tuotenro: 26458
  2 mm pyöreä kärki, viivan leveys 3 mm. Kestävät valkotaulukynät, jotka sopivat myös elektronisille valkotauluille. DRY SAFE INK: säilyy korkki avonaisena 48 tuntia kuivumatta. Muste on ksyleenitön, alkoholipohjainen. Kynä on valmistettu kierrätetystä artongista, muoviosat ovat ympäristöystävällistä PP-muovia. Valkotaulukynät säilytettävä vaakatasossa. Sisältää värit: musta, punainen, sininen ja vihreä.
  11,50 €
 • Valkotaulukynä, Artline 517, 6 värin srj

  Valkotaulukynä, Artline 517, 6 värin srj

  Tuotenro: 26455
  2 mm pyöreä kärki. Kestävät valkotaulukynät, jotka sopivat myös elektronisille valkotauluille. DRY SAFE INK kynät säilyvät kuivumatta, vaikka korkki on auki 48 tuntia. Muste on ksyleenitön, alkoholipohjainen. Valkotaulukynät on säilytettävä vaakatasossa. Värit: musta, vihreä, punainen, sininen, ruskea ja oranssi.
  21,00 €
 • Huopakynä Wera, pyöreä, 12 kpl

  Huopakynä Wera, pyöreä, 12 kpl

  Huopakynä, pysyvä jälki. Pyöreä kärki, viiva 1 - 3 mm. Tarttuu lasiin, posliiniin, kiveen, metalliin, muoviin ja paperiin. Varsi muovia. Ei sisällä xyleeniä.
  Hinta alkaen
  17,20 €
 • Merkkauskynä BIC Marking, 12 kpl

  Merkkauskynä BIC Marking, 12 kpl

  Tuotenro: 22410
  Kirjoittaa useimmille pinnoille, kuten muoviin, lasiin, puuhun, valokuviin, CD-levyihin, rasvaisille ja pölyisille pinnoille. Väri musta. Alkoholipohjainen muste. Kuivuu nopeasti. Mieto haju. Kirjoituspituus: 1000 m. Viiva 0,6 mm.
  18,30 €
 • Huopakynä Wera, viisto, 12 kpl

  Huopakynä Wera, viisto, 12 kpl

  Huopakynä, pysyvä jälki. Viisto kärki, viiva 1 - 5 mm. Tarttuu lasiin, posliiniin, kiveen, metalliin, muoviin ja paperiin. Varsi muovia.
  Hinta alkaen
  17,20 €
 • Haitta-aineeton
  Piirtoheitinkynä, Multimark M, permanent, 10 kpl

  Piirtoheitinkynä, Multimark M, permanent, 10 kpl

  Faber-Castellin Multimark -kynät soveltuvat kaikille sileille pinnoille, kuten piirtoheitinkalvolle, CD- ja DVD-levyille, lasille, metallille ja muoville. Valonkestävä ja intensiivinen väri. Kynän päässä on pyyhekumi, jolla voi pyyhkiä Multimark-musteen pois sileältä pinnalta. Kärki M, 1 mm.
  Hinta alkaen
  12,30 €
 • Piirtoheitinkynä, Multimark F, permanent, 10 kpl

  Piirtoheitinkynä, Multimark F, permanent, 10 kpl

  Faber-Castellin Multimark -kynät soveltuvat kaikille sileille pinnoille, kuten piirtoheitinkalvolle, CD- ja DVD-levyille, lasille, metallille ja muoville. Valonkestävä ja intensiivinen väri. Kynän päässä on pyyhekumi, jolla voi pyyhkiä Multimark-musteen pois sileältä pinnalta. Kärki F, 0,7 mm.
  Hinta alkaen
  12,30 €
 • Tekstiilitussi Artline, musta

  Tekstiilitussi Artline, musta

  Tuotenro: 46482
  Kankaiden ja vaatteiden merkitsemiseen. Pesulakynä, lämmönkesto 90 astetta. Pyöreä 0,7 mm kärki, viivan leveys 0.8 mm. Pysyvä muste.
  4,20 €
 • Huopakynä, valkoinen

  Huopakynä, valkoinen

  Valkoinen maalikynä koristeluun ja merkitsemiseen. Kynän jälki on pysyvää ja se soveltuu erilaisille pinnoille sekä sisällä että ulkona. Valkoinen muste on veden- ja valonkestävää ja jälki kuivuu nopeasti. Sisältää liuotinaineita, ei sisällä ksyleeniä eikä tolueenia. Kynässä on joustava, pyöreä kärki.
  Hinta alkaen
  5,60 €
 • Piirtoheitinkynä, Multimark F, permanent, 4 väriä

  Piirtoheitinkynä, Multimark F, permanent, 4 väriä

  Tuotenro: 22437
  Faber-Castellin Multimark -kynät soveltuvat kaikille sileille pinnoille, kuten piirtoheitinkalvolle, CD-levyille, lasille, metallille ja muoville. Valonkestävä ja intensiivinen väri. Spriiliukoinen. Kynän päässä on pyyhekumi, jolla voi pyyhkiä musteen pois sileältä pinnalta. Kärki F, 0,7 mm. Sisältää värit punainen, sininen, vihreä ja musta.
  7,90 €
 • Huopakynä, Artline 041T

  Huopakynä, Artline 041T

  Tuotenro: 44443
  Merkintäkynä metallin, lasin, paperin, muovin, kartongin, tekstiilien ym. pysyvään merkintään. Alkoholipohjainen muste, nopeasti kuivuva. Kaksi kärkeä, 0,4 mm ja 1,0 mm. Yhteinen mustesäiliö varmistaa, ettei toinen kärki lopu ennen toista.
  2,40 €
 • Huopakynä Actual, 2-5 mm, 10 kpl

  Huopakynä Actual, 2-5 mm, 10 kpl

  Huopakynä, viisto kärki. Viivan leveys 2 - 5 mm. Alkoholipohjainen muste kuivuu nopeasti. Vedenkestävä. Sopii paperille, metallille, lasille, posliinille jne.
  Hinta alkaen
  13,60 €
 • Merkkauskynä, Friendly, 4 väriä, pyöreä, spriiliuk.

  Merkkauskynä, Friendly, 4 väriä, pyöreä, spriiliuk.

  Tuotenro: 26473
  Spriiliukoinen, pysyvä muste. 1 mm pyöreä kärki. Sis. värit: punainen, sininen, vihreä, musta.
  9,70 €
 • Piirtoheitinkynäsarja, Stabilo F, 6 väriä, spriiliukoinen

  Piirtoheitinkynäsarja, Stabilo F, 6 väriä, spriiliukoinen

  Tuotenro: 26401
  Pakkauksessa punainen, sininen, vihreä, musta, ruskea ja oranssi. Fine kärjen kirjoitusjälki on 0,7 mm.
  11,20 €
 • Piirtoheitinkynä, Multimark M, permanent, 4 väriä

  Piirtoheitinkynä, Multimark M, permanent, 4 väriä

  Tuotenro: 22439
  Faber-Castellin Multimark -kynät soveltuvat kaikille sileille pinnoille, kuten piirtoheitinkalvolle, CD- ja DVD-levyille, lasille, metallille ja muoville. Valonkestävä ja intensiivinen väri. Spriiliukoinen. Kynän päässä on pyyhekumi, jolla voi pyyhkiä Multimark-musteen pois sileältä pinnalta. Kärki M, 1 mm. Sisältää värit punainen, sininen, vihreä ja musta.
  7,90 €
 • Huopakynä, Snowman NG-12F, 12 kpl

  Huopakynä, Snowman NG-12F, 12 kpl

  Alkoholipohjainen. 1 - 5.7 mm viisto, vahva kärki. Pysyvä jälki. Eivät sisällä xyleeniä eikä tolueenia. Tarttuu mm. metalliin, lasiin, posliiniin, kiveen, muoviin ja pahviin. Metallivarsi.
  Hinta alkaen
  29,00 €
 • Liitutussi, valkoinen

  Liitutussi, valkoinen

  Tuotenro: 42610
  Valkoinen liitutussi, joka sopii liitutaulu-, lasi- ja peilipinnoille. Jälki on vesiliukoinen, puhdistaminen kostealla rätillä tai sienellä.
  8,80 €
 • Huopakynä, Actual, 1-3 mm, 10 kpl

  Huopakynä, Actual, 1-3 mm, 10 kpl

  Tuotenro: 26480-96
  Huopakynä, pyöreä kärki. Viivan leveys 1 -3 mm. Alkoholipohjainen muste kuivuu nopeasti. Ei sisällä xyleeniä. Vedenkestävä. Sopii paperille, metallille, lasille, posliinille jne.
  13,60 €
 • Piirtoheitinkynäsarja, Stabilo M, 6 väriä, vesiliukoinen

  Piirtoheitinkynäsarja, Stabilo M, 6 väriä, vesiliukoinen

  Tuotenro: 22444
  Pakkauksessa 6 kpl vesiliukoisia piirtoheitinkyniä. Värit: punainen, sininen, vihreä, musta ,oranssi ja ruskea. Medium-kärjen kirjoitusjälki on 1 mm.
  11,20 €
 • Huopakynä Wera Jumbo, viisto, 10 kpl

  Huopakynä Wera Jumbo, viisto, 10 kpl

  Huopakynä, pysyvä jälki, vedenkestävä. Viisto kärki 1 - 7 mm. Tarttuu lasiin, posliiniin, kiveen, metalliin, muoviin, kiveen ja paperiin. Varsi muovia. Spriiliukoinen. Ei sisällä xyleeniä.
  Hinta alkaen
  36,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.