Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Klo 15.30 tapahtuvan huoltokatkoksen johdosta asiakaspalvelumme numeroon ei hetkellisesti saada yhteyttä. Katkoksen arvioitu kesto on 1-5 minuuttia.

RAJAA HAKUA

15 Tuotetta
 • Istumapallo Design

  Istumapallo Design

  Istumapallo tukee aktiivista istumista. Palloa voi käyttää koululuokassa tai toimistossa. Vahva päällikangas on miellyttävän pehmeää huopaa. Istumapallo toimii myös ääntä vaimentavana elementtinä. Pohjassa oleva paino pitää pallon paikoillaan, kun sitä ei käytetä. Pallo on PVC:tä, ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja. Koko ø 65 cm. Pakkauksessa on käsipumppu.
  Hinta alkaen
  219,90 €
 • Gymba aktiivilauta seisomatyöhön

  Gymba aktiivilauta seisomatyöhön

  Gymba aktivointilauta on ekologista luonnonkuitukomposiittia. Valmistettu Suomessa. Mitat (LxSxK): 46,5x30,5x5,5 cm. Paino 1,5 kg. Runkotakuu 5 vuotta.
  Hinta alkaen
  163,00 €
 • Seisontamatto, pyöreä

  Seisontamatto, pyöreä

  Seisontamatto on tyylikäs ja ergonominen työpisteen matto, joka jakaa painon molemmille jaloille ja vähentää kuormitusta seisomatyössä. Keho kiittää, kun työasentoa vaihtaa välillä ja seisominen seisontamatolla parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vähentää kuormitusta selässä ja jaloissa. Materiaali on kulutusta kestävää huopaa, ripustin nahkaa. Koko: : ø 67 x 2 cm.
  Hinta alkaen
  143,30 €
 • Kyynärvarsituki, kiinteä

  Kyynärvarsituki, kiinteä

  Tuotenro: 28711
  Handy on kiinteä kyynärvarsituki, joka on vakaa, ergonominen ja muotoiltu keventämään kyynärvarren rasitusta. Työskentely helpottuu myös matalilla pöytälevyillä. Sopii kaikkiin pöytälevyihin. Leveys 67 cm, syvyys 22 cm. Asennetaan nopeasti ja yksinkertaisesti ilman työkaluja eikä vahingoita työpöytää. Asennusohjeet paketissa.
  173,30 €
 • Hiirimatto Durable Ergotop

  Hiirimatto Durable Ergotop

  Tuotenro: 77094
  Tummanharmaa hiirimatto, jonka korotettu geelityyny (26 mm) antaa ranteelle rennomman työskentelyasennon. Mitat: 260 x 230 mm.
  30,00 €
 • Stand Up! -matto

  Stand Up! -matto

  Sinun ei tarvitse valita lenkkareiden tai jalkakivun välillä, kun teet töitä seisten. "Stand Up!" on ergonominen työpisteen matto, joka jakaa jalkojen kuormitusta. Tee seisomisesta hyödyllinen tapa. Siirrä tuoli ja tee tilaa Stand Up:lle! Käytä seisomakorkuista pöytää ja voi paremmin! Yläpuoli on kestävää ja likaa sietävää polypropyleeniä. Alapuoli on pehmeää ja ryhdikästä vinyyliä. Mitat: 77 x 53 cm, paksuus 1,6 cm. Hoito: Lakaisu, imurointi, pesu miedolla pesuaineella.
  Hinta alkaen
  177,70 €
 • Työpisteen matto Yoga PUR, 45 x 60 cm

  Työpisteen matto Yoga PUR, 45 x 60 cm

  Tuotenro: 28709
  Yoga PUR on erittäin hyvä työpisteen matto. Päällisosan pienet, pyöreät pallot stimuloivat verenkiertoa ja tuntuvat mukavilta. Koko 45 x 60 cm on erityisen sopiva seisomatyöpisteille, joissa tila on rajallinen. Väri: antrasiitti. Maton kokonaiskoko: 51 x 66 cm. Puhdistus harjalla, imurilla, pyyhitään miedolla puhdistusaineella.
  106,60 €
 • Rannetuki

  Rannetuki

  Tuotenro: 28712
  Mukavan pehmeä ja hyvinvointia lisäävä. Ainutlaatuinen, patentoitu, lääketietellisesti muotoiltu geeli, joka ehkäisee rasittumia ja säilyttää vartalon oman lämpötilan, mikä tekee rannetuesta hyvin mukavan. Ihoystävällinen, mukava ja kulutusta kestävä kangas, joka on helppo pitää puhtaana. Liukumisen estävä pohjamateriaali estää rannetuen liikkumisen työtä tehdessä. Mitat: 48,2 x 7 x 2 cm.
  39,90 €
 • Jalkatuki

  Jalkatuki

  Tuotenro: 28724
  Twinco-jalkatuki on säädettävä ja antaa jaloille hyvän tuen. Mitat: leveys 47,5 cm, syvyys 30 cm, korkeus 50 - 90 mm.
  76,60 €
 • Stand Up -koukku

  Stand Up -koukku

  Tuotenro: 28707
  Siivousta helpottamaan - nosta Stand Up -mattosi työpöydän reunalle Stand Up! koukulla. Koukku on metallia eikä vaadi kiinteä asennusta.
  17,90 €
 • Tietoturvasuoja LCD 22"

  Tietoturvasuoja LCD 22"

  Tuotenro: 28730
  Helppo asentaa mukana olevien klipsien tai teippityynyjen avulla. Näytöllä oleva tieto on näkyvissä ainoastaan henkilölle, joka istuu suoraan tietokoneen edessä. Täydellinen istuvuus. Tietokoneen voi taittaa ilman, että näytönsuoja pitää ottaa pois. Suoja 22" / 16:9 -näytöille. Mitat: leveys 47,4 cm, korkeus 29,7 cm.
  350,00 €
 • Tietoturvasuoja LCD 24"

  Tietoturvasuoja LCD 24"

  Tuotenro: 28731
  Helppo asentaa mukana olevien klipsien tai teippityynyjen avulla. Näytöllä oleva tieto on näkyvissä ainoastaan henkilölle, joka istuu suoraan tietokoneen edessä. Täydellinen istuvuus. Tietokoneen voi taittaa ilman, että näytönsuoja pitää ottaa pois. Suoja 24" / 16:10 -näytöille. Mitat: leveys 519 mm, korkeus 325 mm.
  340,00 €
 • Seisoma-alusta, pehmeä

  Seisoma-alusta, pehmeä

  Tuotenro: 59126
  Käyttäjä laskeutuu alaspäin pehmeällä seisoma-alustalla ja seisoma-asennosta tulee dynaamisempi. Jalan lihakset aktivoituvat ja sen ansiosta tasapaino ja koordinaatio paranevat. Alusta on päällystetty irrotettavalla kankaalla, jonka voi pestä koneessa. Koko: 46 x 46 x 6 cm.
  143,30 €
 • Rannetuki

  Rannetuki

  Tuotenro: 28713
  Geelitäytteinen muodikkaasti suunniteltu rannetuki näppäimistölle. Ainutlaatuinen, patentoitu, lääketietellisesti muotoiltu geeli, joka ehkäisee rasittumia ja säilyttää vartalon oman lämpötilan, mikä tekee rannetuesta hyvin mukavan. Mukavan sileä pinta nahkaa muistuttavasta kankaasta. Hygieeninen, koska voidaan pestävä. Mitat: 48,2 x 71 x 2 cm.
  46,60 €
 • Istumapallo Design, nahkaa

  Istumapallo Design, nahkaa

  Tuotenro: 118115
  Istumapallo tukee aktiivista istumista. Palloa voi käyttää koululuokassa tai toimistossa. Vahva, nahkainen päällinen lisää mukavuutta. Istumapallo toimii myös ääntä vaimentavana elementtinä. Pohjassa oleva paino pitää pallon paikoillaan, kun sitä ei käytetä. Pallo on PVC:tä, ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja. Koko ø 65 cm. Pakkauksessa on käsipumppu.
  199,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.