Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelin- ja sähköpostiliikenteemme toimii normaalia hitaammin. Pahoittelemme tilannetta.

Rantaroustin koulu

Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Valmistumisvuosi 2017
Oppilasmäärä 400
Irtokalustus / Oppimisympäristöjen varustaminen
Mika Parkkisenniemi, Lekolar
Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy

Selaa esitettä tästä linkistä.

 

Ryhmätila

Ryhmätiloissa on paljon pehmeitä ja rentoja istuimia. Pyöreiden pöytien äärellä on mukava keskustella ja tehdä ryhmätöitä.

 

Rantaroustin koulu on vajaan neljänsadan 3.-6. luokkalaisen kasvu- ja oppimisympäristö. Koulun toiminta alkoi syksyllä 2017 juuri valmistuneissa uusissa tiloissa Tyrnävän kunnan keskustaajamassa. Takana oli vuosien suunnittelutyö, joka alkoi oppimisympäristön toiminnankuvauksen kirjoittamisella ja eteni valmiiksi kouluksi. Johtoajatuksena oli tehdä avoimia, helposti muunneltavia tiloja, jotka soveltuvat toiminnalliseen oppimiseen ja yhteisopettajuuteen. Avoimissa oppimisympäristöissä on kiinnitetty erityishuomiota akustiikkaan tila- ja kalustamisratkaisuin. Itse rakennus on toteutettu elinkaarimallilla ja suunnitteluprosessissa on käytetty laajaa allianssia, jossa loppukäyttäjät ovat osallistuneet aktiivisesti koko prosessin ajan. Lopputuloksena on perinteisestä koulurakentamisesta etenkin sisätiloiltaan poikkeava ja innovatiivinen tilaratkaisu. Tiloissa oppiminen on keskiössä, turhat tilat on karsittu minimiin eikä käytäviä ole. Ruokailutila toimii oppimisympäristönä muiden tilojen tapaan ruokailuaikojen ulkopuolella.

 

Ruokailutila

Ruokailutila toimii oppimisympäristönä ruokailuaikojen ulkopuolella.

 

Kulkuväylä

Usein vähäiselle käytölle jääviin kulkuväyliin on kalustettu esimerkiksi pieniä opiskelunurkkauksia, joihin oppilaat voivat yksin tai ryhmissä siirtyä työskentelemään.

 

Avoin ryhmätila

Avoin ryhmätila kannustaa keskusteluun. Tyypillisesti tällaisissa tiloissa opettaja, oppilas tai oppilasryhmä pitää jonkin tyyppistä esitystä, jonka jälkeen keskustellaan aktiivisesti suuressa ryhmässä ikään kuin luentosalissa.

 

Pehmokalusteita ryhmätilaan

Ryhmätiloissa on paljon pehmeitä ja rentoja istuimia. Pyöreiden pöytien äärellä on mukava keskustella ja tehdä ryhmätöitä.

 

Poly-tuolit   Plako-pöydät

 Poly-tuolit on saatavilla useilla eri jalkavaihtoehdoilla. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa myös säädettävä Plako-pöytä. 

Rantaroustin koulun kalusteita

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.