Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ilmoitus verkkokaupan päivityksestä

Päivitämme verkkokauppaamme. Tästä johtuen verkkokaupassamme saattaa esiintyä hitautta lähipäivinä. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8294 600 / asiakaspalvelu@lekolar.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.

Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Rantaroustin koulu on vajaan neljänsadan 3.-6. luokkalaisen kasvu- ja oppimisympäristö. Koulun toiminta alkoi syksyllä 2017 juuri valmistuneissa uusissa tiloissa Tyrnävän kunnan keskustaajamassa. Takana oli vuosien suunnittelutyö, joka alkoi oppimisympäristön toiminnankuvauksen kirjoittamisella ja eteni valmiiksi kouluksi. Johtoajatuksena oli tehdä avoimia, helposti muunneltavia tiloja, jotka soveltuvat toiminnalliseen oppimiseen ja yhteisopettajuuteen. Avoimissa oppimisympäristöissä on kiinnitetty erityishuomiota akustiikkaan tila- ja kalustamisratkaisuin. Itse rakennus on toteutettu elinkaarimallilla ja suunnitteluprosessissa on käytetty laajaa allianssia, jossa loppukäyttäjät ovat osallistuneet aktiivisesti koko prosessin ajan. Lopputuloksena on perinteisestä koulurakentamisesta etenkin sisätiloiltaan poikkeava ja innovatiivinen tilaratkaisu. Tiloissa oppiminen on keskiössä, turhat tilat on karsittu minimiin eikä käytäviä ole. Ruokailutila toimii oppimisympäristönä muiden tilojen tapaan ruokailuaikojen ulkopuolella.

Rantaroustin koulun on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy

Selaa esitettä tästä linkistä.


RyhmätilaRuokailutilaAvoin ryhmätilaPehmokalusteita ryhmätilaanPoly-tuolitKulkuväylä

Rantaroustin koulun kalusteita

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.