Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Päivitysten vuoksi verkkokaupassamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa puhelimitse/ WhatsAppilla numerossa 09 8294600 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Päiväkoti

Lasketaan Pop it ‑lelulla!

Vinkkinumero 9403 Vaikeusaste: Melko helppo
Esimerkiksi yhteenlaskussa 3 + 2 lapsi voi painaa ensin 3 kuplaa ja 2 kuplaa, laskea sitten kuplat yhteen ja saada näin oikean vastauksen. Esimerkiksi vähennyslaskussa 7 - 2 lapsi voi painaa ensin alas 7 kuplaa, sitten toiselta puolelta 2 kuplaa, laskea sitten alas painettujen kuplien määrän ja saada näin oikean vastauksen. Esimerkiksi kertolaskussa 3 x 3 lapsi voi painaa alas kolme kuplaa kolme kertaa, laskea sitten yhteen alas painettujen kuplien määrän ja saada näin oikean vastauksen. Pop it ‑lelu voi olla tosi hyvä ja hauska apuväline lapsille, jotka tarvitsevat oppimisen tueksi visuaalisuutta ja kosketusta.
Tämä paketti riittää 5 lapselle
15,00 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Pop Fidget Pad, monivärinen ympyrä

Tuotenro 130373
Pop It fidget padin nappien painaminen rauhoittaa ...
3,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.