Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Klo 15.30 tapahtuvan huoltokatkoksen johdosta asiakaspalvelumme numeroon ei hetkellisesti saada yhteyttä. Katkoksen arvioitu kesto on 1-5 minuuttia.

Genetiikka & biotekniikka

3 Tuotetta
 • Molekyylimallisarja orgaaninen ja epäorgaaninen

  Molekyylimallisarja orgaaninen ja epäorgaaninen

  Tuotenro: 53490
  Orgaaninen ja epäorgaaninen kemia. 93 atomia ja 86 sidosta. Suuretkin molekyylit pysyvät hyvin yhdessä.
  184,40 €
 • Molekyylimallisarja orgaaninen kemia

  Molekyylimallisarja orgaaninen kemia

  Tuotenro: 53711
  97 atomia ja 140 sidosta.
  211,10 €
 • Larvasta perhoseksi, aloituspakkaus

  Larvasta perhoseksi, aloituspakkaus

  Tuotenro: 56392
  Anna koko päiväkodin tai koulun seurata yhtä luonnon kiehtovimmista prosesseista. Muutaman viikon aikana perhonen toukat kehittyvät lentäviksi ohdakeperhosiksi mukana olevassa astiassa. Perhossetin tilaaminen on helppo ja ja hauska tapa toteuttaa opetussuunnitelman tavoitteita sekä kouluun että esikouluun. Täydellinen pakkaus sisältää perhostalon, arvokupongin, jossa on koodi viiden ohdakeperhosen toukan tölkin saamiseksi ja yksityiskohtaiset ohjeet ruotsiksi. Perhostalo ja ja arvokuponki lähetetään suoraan tilaajalle.suoraan. Kun arvokuponki on rekisteröity osoitteessa www.insectlore.co.uk, toukat lähetetään haluamana päivänä Englannista. Purkki sisältää tarpeeksi ruokaa toukan koko kehitykseen. Laita valmis purkki toukkien ja ruoan paikkaan, jossa kaikki voivat seurata tapahtumaa. Noin 1–2 viikon kuluttua toukat ovat muuttuneet pupiksi. Sitten voit nostaa purkin kannen mukana olevaan perhostaloon ja muutaman viikon sisällä perhoset lentävät. Vapauta perhoset sopivaan paikkaan ja seuraa niitä ulkona!
  46,60 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.