Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

Ulkokalusteet

Ulkokalusteet

Saatavilla on myös ulkokäyttöön tarkoitettuja, käytännöllisiä ja muuntojoustavia kalusteita, jotka voidaan sijoittaa koulun tai päiväkodin pihalle. Sekä pienten että suurien ulkokalusteiden avulla voidaan luoda istumapaikkoja ja säilytystiloja kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Luokka

Ulkokalusteet

Saatavilla on myös ulkokäyttöön tarkoitettuja, käytännöllisiä ja muuntojoustavia kalusteita, jotka voidaan sijoittaa koulun tai päiväkodin pihalle. Sekä pienten että suurien ulkokalusteiden avulla voidaan luoda istumapaikkoja ja säilytystiloja kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

RAJAA HAKUA

29 Tuotetta
 • Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, keskikoko

  Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, keskikoko

  Tuotenro: 73192
  Erittäin kompakti ja joustava säilytysvaunu, joka sopii myös sisäkäyttöön. Suuret pyörät mahdollistavat liikuttamisen useimmilla alustoilla. Vaunu sopii hyvin mm. leikki- ja liikuntavälineiden säilytykseen ja kuljetukseen. Vaunussa on 6 kannellista säilytyslaatikkoa, jotka kesvävät hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihtelua. Ylätaso toimii myös säilytyskorina. Sinkitty ja pulverimaalattu UV-suojatulla maalilla. Mitat 125,5 x 51,5 x 92 cm, muovilaatikoiden 50 x 40 x 26 cm. Lisävarusteena saatavissa kätevät ripustuskoukut.
  750,00 €
 • Kukkaliitutaulut ulkoleikkiin, 5 kpl

  Kukkaliitutaulut ulkoleikkiin, 5 kpl

  Tuotenro: 13909
  NYT ALE - 30%!. Hinta ennen alennusta 305 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  213,50 €
 • Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, suuri

  Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, suuri

  Tuotenro: 73193
  Erittäin kompakti ja joustava säilytysvaunu, joka sopii myös sisäkäyttöön. Suuret pyörät mahdollistavat liikuttamisen useimmilla alustoilla. Vaunu sopii hyvin mm. leikki- ja liikuntavälineiden säilytykseen ja kuljetukseen. Vaunussa on suuri metallinen kori ja 4 kannellista säilytyslaatikkoa, jotka kestävät hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihtelua. Sinkitty ja pulverimaalattu UV-suojatulla maalilla. Mitat 144 x 61 x 142 cm, muovilaatikoiden 60 x 40 x 34 cm. Lisävarusteena saatavissa kätevät ripustuskoukut.
  850,00 €
 • Haitta-aineeton
  Leikkipöytä kolmella altaalla

  Leikkipöytä kolmella altaalla

  Tuotenro: 13732
  Tukeva pöytä kolmella muovialtaalla, jotka voi täyttää kaikenlaisilla materiaaleilla, kuten savella, vedellä tai luonnonmateriaaleilla. Pöytää voi käyttää matematiikan opetteluun; laskemiseen, lajitteluun ja punnitsemiseen. Altaisiin voi rakentaa myös mitä mielikuvituksellisimpia fantasiamaailmoja. Pöytä on todella monikäyttöinen ja vain mielikuvitus on rajana sen käytölle. Mitat: 120 x 30 x 50 cm. Pöytä kyllästettyä, FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan kasattuna.
  855,00 €
 • Haitta-aineeton
  Storbox säilytyslaatikko 475 l

  Storbox säilytyslaatikko 475 l

  Korkealaatuinen säilytyslaatikko. Toimitetaan valmiiksi koottuna.
  Hinta alkaen
  865,00 €
 • Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, pieni

  Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, pieni

  Tuotenro: 73191
  Erittäin kompakti ja joustava säilytysvaunu, joka sopii myös sisäkäyttöön. Suuret pyörät mahdollistavat liikuttamisen useimmilla alustoilla. Vaunu sopii hyvin mm. askartelu-, leikki- ja liikuntavälineiden säilytykseen ja kuljetukseen. Vaunussa on kapea kori päädyssä jaa 4 kannellista säilytyslaatikkoa, jotka kesvävät hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihtelua. Ylätaso toimii myös säilytyskorina. Sinkitty ja pulverimaalattu UV-suojatulla maalilla. Mitat 69 x 42 x 82 cm, muovilaatikoiden 40 x 30 x 19 cm. Lisävarusteena saatavissa kätevät ripustuskoukut.
  485,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puunmuotoiset peilit, 3 kpl

  Puunmuotoiset peilit, 3 kpl

  Tuotenro: 56609
  Riipumatta siitä sijoitatko peilit ulos tai sisälle, ne herättävät mielenkiintoa lapsissa. Peiliin voi piirtää vaikka partavaahdolla, ikkunaväreillä tai -liiduilla. Peilit suurentavat tilaa ja oikein sijoittamalla heijastavat valoa. Peili on turvallista 3 mm paksuista muovia. Peileissä on valmiina ripustusreiät, mutta pakkaus ei sisällä kiiinnitystarvikkeita. Isoimman peilin koko on 60 x 80 cm.
  260,00 €
 • Vesitynnyri kraanalla

  Vesitynnyri kraanalla

  Tuotenro: 13717
  Ympäristöystävällinen tapa on kerätä sadevedestä kasteluvesi. Tynnyrin vetoisuus on 210 litraa. Tynnyrissä on lapsiturvallinen kansi ja kraana. Korkeus 97 cm, Ø 57 cm.
  167,00 €
 • Haitta-aineeton
  Suuret puiset ulkorakennuspalikat, 30 osaa

  Suuret puiset ulkorakennuspalikat, 30 osaa

  Tuotenro: 13797
  Suuret, tukevat ja kestävät rakennuspalikat painekyllästetystä puusta. Palikat mahdollistavat hauskan ja suurikokoisen ulkorakentelun säällä kuin säällä. Ontot palikat helpottavat muotojen ja alojen ymmärtämistä sekä tasapainon ja kestävyyden harjoittelua. Mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi suosittelemme palikoiden säilyttämistä suojassa. Palikoiden koko 10-40 cm. Yli 3-vuotiaille.
  1 720,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puuliitutaulut, 3 kpl

  Puuliitutaulut, 3 kpl

  Tuotenro: 13908
  Puunmuotoiset liitutaulut ulkokäyttöön. Käytä hyväksi aidan tai seinän alueet oppimiseen ja piristä ympäristöä. Liitutaulun koko 100 x 80 cm. Materiaali säänkestävää foamex-levyä. Yli 3-vuotiaille.
  375,00 €
 • Haitta-aineeton
  Bensa- ja vesipumppu

  Bensa- ja vesipumppu

  Tuotenro: 13736
  Tankkaa auto tai käytä vesiletkua pyörän pesemiseen - valinta on sinun! Tämä ulkokäyttöön tarkoitettu leikkikaluste toimii hyvin roolileikeissä ja todellisen elämän matkimisessa. Valitse bensa tai vesi vipua kääntämällä. Ihanteellinen mutaisten traktoreiden, autojen ja pyörien pesemiseen. Mitat: 66 x 56 x100 cm. Kyllästettyä, FCS-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  2 010,00 €
 • Maalausteline, akryylimuovia

  Maalausteline, akryylimuovia

  Tuotenro: 41906
  Matala, kaksipuoleinen maalausteline ulkokäytöön. Kevyt, mutta kestävä runko on harmaata metallia. Läpinäkyvän alustan koko on A3 ja se on valmistettu akryylimuovista. Alustaan voi maalata suoraan väreillä, jotka lähtevät vedellä pois, esimerkiksi Colormix (41512). Hauska idea on antaa lasten maalata toistensa muotokuvat, kun he ovat vastakkain. Teline taittuu kasaan. Telineen jaloissa on muovitassut ja se seisoo tukevasti paikoillaan. Yhden sivun koko on 58 x 59 cm (L x K), syvyys kasaan taitettuna 8 cm. Puhdistetaan vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Noudata käyttämäsi värin puhdistusohjeita.
  625,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kyläkauppa

  Kyläkauppa

  Tuotenro: 13734
  Avoin ja monipuolinen leikkikaluste, joka voi olla kauppa, kahvila, postitoimisto tai mikä tahansa. Yksinkertainen design jättää tilaa mielikuvitukselle ja tämä kaluste toimiikin monien eri leikkien näyttämönä. Lapset taatusti ihastuvat tähän. Liitutauluun voi kirjoittaa kahvilan nimen ja kahdelta myyntiluukulta otetaan tilauksia vastaan enemmän kuin ehditään valmistaa. Mitat: 200 x 120 x 140 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan kasaamattomana.
  2 950,00 €
 • Haitta-aineeton
  Avaruusalus

  Avaruusalus

  Tuotenro: 13730
  Valmistaudu suureen seikkailuun! Minne matkustetaan? Lähdetäänkö avaruuteen vai hypätäänkö ajassa taaksepäin katsomaan mitä dinosaurukset puuhaavat? Tämän tukevan avaruusaluksen sisällä on ohjauspaneeli, johon voi laittaa määränpään koordinaatit. Seinillä on pyöreitä kupuja tilan tunnun lisäämiseksi. Mahtava leikkikaluste, joka pursuaa ideoita ja luovuutta. Mitat: 190 x 120 x 120 cm. Vaatii vähäistä kokoamista. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Sopii kaiken ikäisille.
  5 985,00 €
 • Markkinakoju mäntyä

  Markkinakoju mäntyä

  Tuotenro: 13727
  NYT ALE - 30%!. Hinta ennen alennusta 1075 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  752,50 €
 • Haitta-aineeton
  Leikkiauto mäntyä

  Leikkiauto mäntyä

  Tuotenro: 13729
  Minne mennään tänään? Mennäänkö viidakkoon, satumaahan vai lomalle? Tämä ihastuttava puuauto saa todellakin mielikuvituksen liikkeelle. Lapset voivat roolileikeissään lähteä tien päälle ja tämä auto voi olla bussi, taksi, rekka tai ihan mitä he haluavat. Auto on myös mukava paikka ihan vain istumiseen ja olemiseen. Mitat: 120 x 66 x 85 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Toimitetaan muuten kasattuna, paitsi renkaat täytyy laittaa paikoilleen. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 1-vuotiaille.
  3 895,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puumaja

  Puumaja

  Tuotenro: 13733
  Tämä peilillä ja ikkunoilla varustettu maja tuo turvallisuuden tunnetta ja antaa suojan ulkomaailmaan, minkä takia lapset ihastuvat tähän varmasti. Majassa on erilaisia pintoja mihin piirtää ja kirjoittaa; musta liitutaulu, valkoinen kirjoitustaulu, akryylitaulu ja akryylipeili. Mitat 110 x 96 x 100 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  2 155,00 €
 • Haitta-aineeton
  Vesipumppuasema

  Vesipumppuasema

  Tuotenro: 13738
  Mahtava vesiasema omalla pumpulla. Vesi kiehtoo lapsia jatkuvasti ja tämä tuote mahdollistaa veteen liittyvien asioiden opettelun ulkona sekä sisällä. Vahva puurunko ja muoviallas, jonka pohjassa oleva hana helpottaa tyhjentämistä. Mukaan tulee myös allasta suojaava kansi. Pumppumekanismi on helppokäyttöinen, sopii lapsille. Vesisäiliö voidaan täyttää suoraan tai yläosan hanan kautta. Runko on kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Mitat: 77 x 140 x 100 cm. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Vaatii vähäistä kokoonpanoa.
  2 145,00 €
 • Numeroliitutaulu 1-100

  Numeroliitutaulu 1-100

  Tuotenro: 13739
  Iso liitutaulu, jossa numerot 1-100 selkeässä ruudukossa. Lapset voivat kirjoittaa tauluun liiduilla, etsiä ja tunnistaa numeroita ja erilaisia laskukuvioita. Mitat: 100 x 100 cm. Taulu 6 mm paksua MDF MR -levyä. Reiät valmiina ripustamista varten. Ei sisällä ruuveja. Yli 3-vuotiaille.
  243,00 €
 • Kolmiosainen maalausteline, akryylimuovia

  Kolmiosainen maalausteline, akryylimuovia

  Tuotenro: 41905
  Kätevä, kolmiosainen maalausteline ulkokäytöön. Kevyt, helposti siirrettävä runko on harmaata metallia. Läpinäkyvään, akryylimuoviseen alustaan voi kiinnittää paperit teipillä tai muovipuristimilla. Akryylipanelit voi asettaa kahteen eri korkeuteen. Alustaan voi maalata suoraan väreillä, jotka lähtevät vedellä pois, esimerkiksi Colormix (41512). Telineessä on muoviset kaukalot väreille, liiduille ja muille tarvikkeille. Telineen jaloissa on muovitassut ja se seisoo tukevasti paikoillaan. Sivut kiinnitetään yhteen muovikiinnikkeillä. Irrota yksi osa ja telineen voi taittaa kokoon. Yhden sivun koko on 58 x 125 cm (L x K), syvyys kasaan taitettuna 16 cm. Puhdistetaan vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Noudata käyttämäsi värin puhdistusohjeita.
  1 345,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.