Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Aforismikilpailu!

Lekolarin aforismikilpailu 1. - 31.7.2018

”Oppimisessa on vapaa uteliaisuus tehokkaampaa kuin hirveä pakko.”

Augustinus

 

Osallistu aforismikilpailuumme! Raatimme valitsee osallistuneiden joukosta parhaat aforismit lukuvuoden 2019 - 2020 Opettajan päiväkirjakalenteriin ja Ammatillisen opettajan päiväkirjakalenteriin. Odotamme lennokkaita, syvällisiä, haikeita ja hauskoja mietelauseita kasvusta, oppimisesta tai elämästä. Aforismin enimmäispituus on 100 merkkiä.

 

Suomen suosituimpien päiväkirjakalentereiden levikki on kymmeniä tuhansia ja ne ovat käytössä kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisilla halki maan.

 

Jokainen päiväkirjakalenteriin valitun aforismin kirjoittaja palkitaan kahdella kappaleella kalentereita. Lisäksi raati valitsee yhden aforismin, jonka kirjoittaja palkitaan lisäksi supersuositulla ergonomiseen istumiseen kannustavalla UpIs1-tuolilla.

 

Miten osallistun?

Voit osallistua joko kirjoittamalla aforismisi kommenttina Lekolar Suomi Facebook-sivulta löytyvään kisapostaukseen tai lähettämällä aforismisi osoitteeseen info@lekolar.fi otsikolla "Aforismikilpailu". Lähetä aforismin lisäksi meille nimesi, toimipaikkasi tai asuinpaikkakuntasi ja yhteystietosi. Kilpailu on käynnissä 1. - 31.7.2018.

 

Säännöt

Kilpailuun voi osallistua vain omilla aforismeilla. Osallistuja vastaa tekstien alkuperästä. Aforismin enimmäispituus on 100 merkkiä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kun tarjoat aforismejasi, annat samalla Lekolarille oikeuden käyttää aforismejasi Opettajan päiväkirjakalenterissa ja Ammatillisen opettajan kalenterissa sekä kalentereiden kampanjoinnissa ja Lekolarin mediakanavissa, sekä oikeuden julkaista aforismien yhteydessä nimesi ja toimipaikkasi tai asuinpaikkakuntasi nimen..

Päiväkirjakalentereihin valitut aforismit ilmoitetaan 31.8.2018 mennessä. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajat voidaan ilmoittaa järjestäjän Facebook, Instagram ja Twitter-tileillä sekä internetsivuilla.

 

Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa. Aforismeista ei makseta kirjoittajille rahallista palkkiota.

 

Palkintoa koskevat ehdot

1. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin, palveluun tai rahaan.
2. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. 
3. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta.

 

Järjestäjän vastuu
Kilpailuun osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.

Muut ehdot
Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien järjestäjistä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin tai Instagramin käyttöehtoja. Facebook, Twitter tai Instagram eivät osallistu kilpailun järjestämiseen.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän internetsivuilla.

Osallistumalla kilpailuun voittaja hyväksyy, että järjestäjä voi julkaista tämän nimen ja toimi- tai asuinpaikkakunnan sekä mahdollisesti haastatella voittajaa ja julkaista voittajasta artikkeleita järjestäjän eri medioissa.