Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Moomin Language School

Moomin Language School -oppimissovellus nyt meiltä! 

Moomin Language School Lekolar logo

Moomin Language School yhdistää digitaalisuuden, leikin ja kielten oppimisen. Palvelun avulla digitaalisen kielikylvyn voi tuoda jokaiseen päiväkotiin ja kouluun, ja kieltenoppiminen on helppo sovittaa osaksi jokapäiväistä arkea. Moomin Language School on yhdistelmä yksilöllistä oppimista päivittäin oppimissovelluksen avulla ja vuorovaikutteista oppimista viikoittain leikkituokioissa. Kielinä ovat englanti ja suomi (S2) maahanmuuttajille.

Moomin Language Schoolia kehitetään jatkuvasti yhteistyössä kieltenopettajien ja varhaiskasvatusasiantuntijoiden kanssa innovatiivisia oppimismetodeja hyödyntäen. Kielikylpysovellus ja leikkituokiot perustuvat pedagogien suunnittelemaan opetussuunnitelmaan. Opeista on lapselle iloa ja hyötyä koko elämän ajan, ja laaja sanavarasto toimii vahvana pohjana myös muiden kielten oppimiseen tulevaisuudessa.

Toisin kuin monet muut kielenoppimissovellukset, mahdollistaa Moomin Language School lapsen kehityksen reaaliaikaisen seurannan niin opettajille kuin vanhemmillekin.

Moomin Language School palkittiin 2015 vuoden parhaana digitaalisena oppimisratkaisuna eEemeli-laatukilpailussa

Voit lukea lisää osoitteesta www.moominls.com sekä esitteestä.

Moomin Language School Lekolar 3

Moomin Language School