Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoillamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa.

image24x3.png

Ympäristöpolitiikkamme

Missionamme on innostaa lapsia, nuoria ja opettajia onnistumaan. Tarjoamme alan monipuolisimman ja laajimman tuotevalikoiman pedagogisesti ja vastuullisesti valittuja tuotteita. Tuotteissamme ovat aina korostuneet turvallisuus (niin kemiallinen kuin mekaaninen), ympäristöystävällisyys sekä esikoulujen ja koulujen opetussuunnitelman mukaisuus. Kauaskatseinen ympäristöajattelu ja ympäristöä säästävät prosessit ja menettelytavat ovat tärkeä osa oppimisympäristöjä. Lekolar edellyttää yhteistyökumppaniensa toiminnalta sosiaalista, eettistä, ympäristöllistä ja taloudellista kestävyyttä.

Siksi olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme sekä mukauttamaan niitä sidosryhmiemme tarpeisiin asiakkaiden, tavarantoimittajien ja työntekijöiden luottamuksen säilyttämiseksi ja vahvistamiseksi. 

Teemme systemaattisesti laatutyötä vuoropuhelussa asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Yhdessä luomme omistautuneen ja osaavan organisaation, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa asetettujen tavoitteiden ja käytäntöjen mukaisesti.

Innostamme lapsia, nuoria ja opettajia onnistumaan ja tämän keskiössä on tarjota tuotteita, joiden avulla koulut ja päiväkodit voivat kehittää oppimisympäristöjään. Pitkäjänteisillä ympäristö- ja laatutoimilla on tärkeä rooli koulujen ja päiväkotien oppimisympäristöjen kehittämisessä.

Lue ympäristö- ja laatukäytäntömme 

Ympäristötavoitteemme

Ympäristötyötämme ohjaavien perusperiaatteiden mukaan käytämme uusiutumattomia luonnonvaroja sekä luonnolle vieraita aineita mahdollisimman vähän. Toimintamme ei saa haitata luonnon kiertokulkua ja käytämme luonnonvaroja ja energiaa mahdollisimman tehokkaasti ja siten mahdollisimman vähän.

Kestävän kehityksen tavoitteitamme ovat:

 1. Noudatamme lakeja, viranomaisten määräyksiä ja muita määräyksiä.
 2. Vältämme tuotteita, jotka sisältävät ympäristöä paljon kuormittavia kemikaaleja.
 3. Toimimme mahdollisimman energiatehokkaasti mm. vaikuttamalla tavarantoimittajiimme, asiakkaisiimme ja muihin sidosryhmiin. Teemme heidän kanssaan yhteistyötä ympäristöhaittojen vähentämiseksi.
 4. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa, joka vähentää ympäristökuormitusta.
 5. Vähennämme synnyttämämme jätteen ja erityisesti kaatopaikkajätteen määrää.
 6. Vähennämme energiankulutustamme ja ilmaan päästöjä.
 7. Ostamme tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja joilla on pitkä käyttöikä.
 8. Kierrätämme pakkausmateriaalit ja minimoimme siten syntyvää jätteen määrää.
 9. Järjestämme rahdit niin, että autot ovat aina täyteen lastattuja.
 10. Lisäämme Lekolarin työntekijöiden ympäristötietoutta jatkuvan koulutuksen avulla.
 11. Mittaamme ja seuraamme omaa sähkön, veden, bensiinin, aaltopahvin yms. kulutustamme.
 12. Parannamme ympäristötyötämme jatkuvasti ja kehitämme sitä tavoitteidemme mukaiseksi.

Lue lisää ympäristötoimistamme ja tavoitteistamme uusimmasta vastuullisuusraportista >>

Ympäristötekomme

Ympäristö on meillä aina etusijalla ja valitsemme tuotteita, jotka ovat ympäristön kannalta parhaita. Tämä koskee sekä myymiämme tuotteita että tuotteita ja palveluja, joita käytämme omassa toiminnassamme. 

Aktiivinen turvallisuustestaaminen

Ennenkuin hyväksymme uuden tuotteen valikoimiimme, vaadimme siitä täydellisen tuoteselosteen, jonka voimme hyväksyä. Tämä koskee tuotteen materiaaleja ja pakkausta sekä valmistusta ja sen jakelua. Testaamme tuotteidenne turvallisuutta aktiivisesti ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua tavarantoimittajiemme kanssa. Kaikkien myymiemme kemikaalituotteiden (kuten erilaisten maalien ja värien) käyttöturvallisuustiedotteet ovat asiakkaidemme käytettävissä verkkokaupassamme. 

imagef9vntj.png

Pakkausmateriaalit ja painotuotteet

Pyrimme supistamaan pakkausmateriaalien käyttöä niin pitkälle kuin mahdollista ilman että altistamme tuotteitamme kuljetusvaurioille. Olemme kieltäneet PVC-muovin käytön Lekolarin tuotteiden pakkausmateriaalina. Me myös kierrätämme lähes kaiken tavarantoimittajiemme lähetyksissä tulevan pakkausmateriaalin. Luetteloitamme ja muita markkinointimateriaalejamme painavilta painotaloilta edellytämme, että ne ovat ympäristösertifioituja ja että kaikki painotuotteemme painetaan ympäristöhyväksytylle paperille.

Ympäristösertifiointi

Lekolar on vuodesta 1999 alkaen ollut ympäristösertifioitu ISO 14001 -standardin mukaisesti. Sertifioinnin on myöntänyt Bureau Veritas. Se tarkoittaa, että ympäristöjärjestelmämme täyttää todistetusti erittäin tiukat vaatimukset. Se on samalla myös tehokas työkalu, joka auttaa meitä mittaamaan, tarkkailemaan ja kehittämään ympäristötyömme laatua. Ympäristöjärjestelmämme on johtamistyökalu, joka ohjaa ympäristötyötämme. Sertifikaatin mukaisesti toimintaamme tarkastellaan säännöllisesti ja meillä vierailevat auditoijat auttavat meitä ylläpitämään ympäristövelvoitettamme ja huolehtimaan tehokkaasta ympäristöjohtamisesta. Vastuumme ympäristöstä ulottuu niin asiakkaisiin kuin työntekijöihin. Meille on tärkeää kehittää toimintaamme niin, että se on entistä ympäristöystävällisempää.

 

 

 

 

 

 

 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.