Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Suuren kysynnän vuoksi toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Uudet tilaukset tulemme toimittamaan tammikuusta 2021 alkaen. Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu@lekolar.fi

Laatupolitiikkamme

Lekolar AB käynnisti toimintansa yli 40 vuotta sitten. Olemme alusta alkaen toimittaneet tuotteita kouluihin ja päiväkoteihin. Tuotteet ovat aina olleet laadukkaita ja ympäristömyönteisiä sekä päiväkodin ja koulun opetussuunnitelmien mukaisia.

Kehittämällä ja parantamalla jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme ja sovittamalla niitä asiakkaidemme tarpeisiin säilytämme asiakkaidemme, toimittajiemme ja työntekijöidemme meille osoittaman luottamuksen ja vahvistamme sitä entisestään. Laatu on tärkein kilpailukeinomme, ja laatutyömme tärkein tavoite on asiakashyödyn lisääminen. Hoitamalla mahdolliset valitukset systemaattisesti ja keskustelemalla jatkuvasti asiakkaidemme kanssa luomme sitoutuneen ja osaavan organisaation, joka jatkuvasti parantaa toimintaansa.

Työntekijät ovat yrityksemme tärkein sisäinen resurssi. Meille on tärkeää kouluttaa ja kehittää työntekijöitämme, tarjota heille innostava työympäristö ja opettaa kaikille toimintamme laatu- ja ympäristötavoitteet. Siten kaikki työntekijämme pystyvät tekemään työnsä oikein ja vastuullisesti.

Valitsemme tavarantoimittajamme ja yhteistyökumppanimme huolellisesti ja teemme heidän kanssaan pitkäkestoista ja laajamittaista yhteistyötä, joka sisältää selkeät ja mitattavat laatutavoitteet. Lekolarille on tärkeää, että myös yhteistyökumppaniemme toiminta on sosiaalisesti, eettisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti kestävää.

Sertifikaatit
Lekolarin laadunhallintajärjestelmällä on ISO9001-sertifikaatti ja Lekolarin ympäristöjärjestelmä  on ISO14001-sertifioitu.

Tuoteturvallisuus

Teemme koko ajan parhaamme – monella eri tasolla – varmistaaksemme, etteivät tarjoamamme tuotteet ole haitallisia sen paremmin lapsille, opettajille kuin tuotteiden valmistajillekaan.

CE-merkintä on ehdoton
Jotta ylipäätään saamme myydä tuotteitamme, meidän on täytettävä kaikkien asianmukaisten EU-standardien ja EU:ssa voimassa olevien lakien asettamat vaatimukset. Yksi osoitus vaatimusten täyttämisestä ovat mm. lelujemme CE-merkinnät.

Turvallisuus
Valitsemme aina tuotteita, jotka ovat ympäristön kannalta parhaita vaihtoehtoja. Tämä koskee sekä myymiämme tuotteita että tuotteita ja palveluja, joita käytämme itse. Testaamme kaikki tuotteet, joiden arvioimme saattavan sisältää turvallisuusriskejä, esimerkiksi tuotteiden sisältämien kemikaalien muodossa. Jos käy ilmi, ettei tuote täytä asettamiamme vaatimuksia, pyydämme tavarantoimittajaa vaihtamaan haitalliset aineet turvallisiin. Jos tätä pyyntöä ei noudateta, emme enää myy kyseistä tuotetta. Asiakkaanamme voit aina mennä verkkokauppaamme ja lukea sieltä esimerkiksi maalien ja liimojen käyttöturvallisuustiedotteet.

ISO-sertifioitu
Lekolar on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisstandardin ja ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Sertifioinnit on myöntänyt Bureau Veritas. Se tarkoittaa, että noudatamme dokumentoituja työtapoja ja kolmas osapuoli mittaa ja seuraa toimintaamme. Näin varmistamme sekä kestävän ympäristötyön että tarjoamiemme tuotteiden laadukkuuden.

Yhteiskuntavastuu
Lekolarin Eettisissä toimintaohjeissa (Code of Conduct) kuvataan selkeästi, millaisia vaatimuksia asetamme tavarantoimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme ihmisoikeuksien, työoikeudellisten asioiden ja ympäristöasioiden osalta. Niissä muun muassa todetaan, ettemme hyväksy lapsityövoiman käyttöä emmekä minkäänlaista syrjintää. Niistä käy selkeästi ilmi myös, etteivät mitkään Lekolarin ostamat tuotteet saa sisältää EU:n tuotestandardien kieltämiä kemikaaleja. Tuotteissa ei myöskään saa käyttää kemikaaleja, jotka on kielletty tuotteiden valmistusmaassa.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.