Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Logistiikka-alan lakko on ohi. Toimituksemme palaavat normaaleiksi lähipäivinä.

Turvallisia tuotteita pedagogeille, lapsille ja valmistajille


Turvallisuus on meille Lekolarilla kaiken tekemisen lähtökohta. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille sekä heidän kanssaan työskenteleville mahdollisimman turvallisen ja terveellisen ympäristön työskennellä, kasvaa ja oppia. Siksi työskentelemme jatkuvasti ja eri tasoilla varmistaaksemme, että tarjoamamme tuotteet ovat turvallisia lapsille, pedagogeille ja tuotteitamme valmistaville alihankkijoillemme.

Olemme asettaneet omalle toiminnallemme ja yhteistyökumppaneillemme erityisen tiukat vaatimukset laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi – emme tyydy EU:n asettamiin säännöksiin vaan vaadimme enemmän.

Vaikuttaminen on osa vastuullisuutta

Alamme johtavana Pohjoismaisena toimijana kannamme vastuumme myös koko toimialan kehitystyön tukemisesta ja edistämisestä turvallisuuden ja terveyden näkökulmasta. Vaikutamme aktiivisesti useiden viranomaistason asiantuntijapaneelien kautta siihen, että toimialamme säännöksiä tiukennettaisiin ja valvottaisiin jatkuvasti. 

CE-merkintä on ehdoton
Jotta ylipäätään saamme myydä tuotteitamme, meidän on täytettävä kaikkien asianmukaisten EU-standardien ja EU:ssa voimassa olevien lakien asettamat vaatimukset. Kaikki valikoimamme lelut ovat CE-merkittyjä. >> 

ISO-sertifioitu
Lekolar on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisstandardin ja ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Sertifioinnit on myöntänyt Bureau Veritas. Se tarkoittaa, että noudatamme dokumentoituja työtapoja ja kolmas osapuoli mittaa ja seuraa toimintaamme. Näin varmistamme sekä kestävän ympäristötyön että tarjoamiemme tuotteiden laadukkuuden.

Täältä löydät ISO 14001 ja ISO 9001 sertifikaattimme.

Yhteiskuntavastuu
Lekolarin Eettisissä toimintaohjeissa (Code of Conduct) kuvataan selkeästi, millaisia vaatimuksia asetamme tavarantoimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme ihmisoikeuksien, työoikeudellisten asioiden ja ympäristöasioiden osalta. Niissä muun muassa todetaan, ettemme hyväksy lapsityövoiman käyttöä emmekä minkäänlaista syrjintää. Niistä käy selkeästi ilmi myös, etteivät mitkään Lekolarin ostamat tuotteet saa sisältää EU:n tuotestandardien kieltämiä kemikaaleja. Tuotteissa ei myöskään saa käyttää kemikaaleja, jotka on kielletty tuotteiden valmistusmaassa.

Tutustu haitta-aineettomuuteen. >>

Tuotteiden turvallisuustestaus
Huomioimme ympäristönäkökohdat valitessamme tuotteita valikoimaamme. Vaadimme tuotteiltamme tarkkoja ja todennettuja turvallisuustestejä. Teemme myös itse pistokokeita sekä seuraamme myös lanseerauksen jälkeen tuotteiden turvallisuutta usean vuoden ajan. Kaikkien myymiemme tuotteiden tulee täyttää mekaanisen turvallisuuden vaatimukset.

Pyrimme myös jatkuvasti lisäämään ympäristömerkittyjä tuotteita valikoimaamme ja teemme tätä tukevaa työtä tiiviissä yhteistyössä toimittajiemme kanssa. Testaamme myös itse kaikki tuotteet, joiden arvioimme saattavan sisältää turvallisuusriskejä, esimerkiksi tuotteiden sisältämien kemikaalien muodossa.

Tuotekehitysprosessimme on vaativa ja siihen sisältyy paljon erilaisia testauksia. Lue lisää tuotekehitysprosessistamme. >> 

Asiakkaanamme voit luottaa, että tuotevalikoimaamme on valikoitu tuotteita, joissa turvallisuusnäkökohdat on laaja-alaisesti huomioitu ja todennettu.  Asiakkaanamme voit aina mennä verkkokauppaamme ja lukea sieltä lisätietoa tuotteista, ympäristömerkeistä ja esimerkiksi maalien ja liimojen käyttöturvallisuustiedotteet.

Laatu on kilpailuetumme
Lekolar on toiminut pedagogisten oppimisympäristöjen tarvikkeiden toimittajana jo 50 vuotta. Laatu, ympäristönäkökohdat ja pedagoginen tarkoitus ovat olleet aina tuotevalintojemme ytimessä.  Toimintamme perustuu siihen, että valmistamamme ja myymämme tuotteemme ovat turvallisia.

Kehittämällä ja parantamalla jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme ja sovittamalla niitä asiakkaidemme tarpeisiin säilytämme asiakkaidemme, toimittajiemme ja työntekijöidemme meille osoittaman luottamuksen.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.