Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

Suomalainen LeaDo-innovaatio pelastamaan oppilaat ja opettajat

Leado oppimiskeskus

Haapavetisen start up -yritys Coulu Systems Oy:n kehittämä LeaDo on oppimiskeskus, joka mahdollistaa jokaiselle opettajalle ja oppilaalle uuden opetussuunnitelman mukaisen toimintakulttuurin.  LeaDo tuo joka luokkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja mielekkäämpiin oppimisprosesseihin ohjaavat monipuoliset pedagogiset toimintamallit. LeaDo mullistaa koulumaailmaa tuomalla ketteriä ratkaisuja perinteisesti haastaviksi koettuihin tilanteisiin. LeaDo on ensimmäinen fyysinen välineistö, joka tuo luokkaan myönteisen aktiivisuuden kautta työrauhaa ja samalla helpottaa monella tavalla opettajan työtä. Tämä on havaittu jo ensimmäisissä kokeiluluokissa.

 

 Lekolar-Printel Oy Coulu Systemsin yhteistyökumppaniksi

Lekolar-Printel Oy Coulu Systemsin yhteistyökumppaniksi

 

Lekolar-Printel Oy on Suomen ja Lekolar-konserni on Pohjoismaiden johtava koulujen ja päiväkotien oppimisympäristöjen kalustaja ja varustaja. Lekolarin liikuntavälineitä ja muita tuotteita tulee osaksi LeaDo-oppimiskeskusta, jonka lisäksi Lekolar toimii LeaDon jälleenmyyjänä sekä verkostonsa kautta logistiikkakumppanina. Coulu Systems ja Lekolar pyrkivät vahvaan kasvuun yhteistyökumppanuuden kautta. Coulu Systems tähtää laajaan kansainväliseen koulutusvientiin. Lekolar-kumppanuus mahdollistaa LeaDon ja sitä kautta suomalaisen koulun hyvien käytänteiden viennin myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Yhteistyön tavoitteena on tuoda entistä kattavammin opettajille pedagogiikkaa vahvistavia vinkkejä sekä monipuolisia didaktisia ratkaisuja. LeaDo on myös omalta osaltaan tukemassa Liikkuva koulu -ohjelman toteutusta Suomessa.

 

-  Lea Tornberg, toimitusjohtaja Coulu Systems Oy: ”Verkostoissa on voimaa! Coulu Systemsin tiimissä olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä Lekolarin kanssa. Tämä on meille merkittävä ponnahduslauta koulutusviennin vauhdittamiseen. Tämä myös vapauttaa meidät keskittymään intohimoomme pedagogisten mallien ja oppisisältöjen sekä opettajien täydennyskoulutuksen kehittämiseen. Yhteistyökumppanuus on jo nyt vienyt monia asioita eteenpäin. Konkreettisesti se näkyy Lekolarin osastolla tulevilla Educa-messuilla. Tule kyselemään ja ihastumaan!”

 

-  Taneli Kivistö, johtaja Lekolar-Printel Oy: ”Lea Tornbergin ja koko Coulu Systemsin tiimin energiataso ja ammattiosaaminen on tehnyt vaikutuksen. Pystymme yhteistyössä tarjoamaan kouluille ja varhaiskasvatukseen entistäkin kokonaisvaltaisempia oppimisympäristöratkaisuja.”

 

 

Opettaja ja oppilas yhteiseen prosessiin

 

LeaDo tarjoaa monipuolisesti lisähyötyjä oppilaalle, opettajalle ja laajemminkin koulutuksen järjestäjälle ja yhteiskunnalle. Opettaja pystyy jatkossa entistä paremmin tukemaan jokaista oppilasta yksilöllisemmin LeaDon avulla ja oppilas oppii aktiivisemmaksi ja itseohjautuvammaksi LeaDon avulla. 

 

Tavoitteenamme on saada jokainen oppilas ja opettaja löytämään paras potentiaalinsa käyttöön koulupäivien aikana ja sen myötä omaksua elinikäisestä oppimisesta motivoituva asenne. Yliopistojen sekä kentällä toimivien opettajien ja oppilaiden jatkuvalla dialogilla pyrimme ratkaisemaan entistä rohkeammin koulumaailman haasteita. Pyrimme tuomaan asiakaslähtöisyyden näkökulman oppimisen kehittämiseen entistä vahvemmin, jolloin keskiössä on oppilaiden oppimisprosessien tukemisen ratkaisut. LeaDo-oppimiskeskuksia on tällä hetkellä 9 käytössä eri puolilla Suomea ja 1 Espanjassa. 

 

 

Yhteystiedot:

Coulu Systems Oy: Toimitusjohtaja Lea Tornberg, lea@leado.fi, 044 318 7100.

Lekolar-Printel Oy: Johtaja Taneli Kivistö, taneli.kivisto@lekolar.fi, 050 586 1121.

 

Julkaistu 15.1.2018

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.