Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ilmoitus verkkokaupan päivityksestä ja hinnoista

Päivitämme verkkokauppaamme. Tästä johtuen tuotteiden hinnat tulevat näkyviin vasta kirjautumisen jälkeen. Kirjauduthan siis sisään tunnuksillasi. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8294 600 / asiakaspalvelu@lekolar.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.

Lekolarin tarina

Lekolarin juuret juontavat kaikkien tuntemaan BRIO AB:hen, skånelaiseen leluyritykseen, jonka Ivar Bengtsson perusti vuonna 1884. Vuonna 1971 BRIO myi osan yritystä, BRIO Lek & Lär –yksikön, Procuritas-sijoitusyhtiölle ja näin sai alkunsa Lekolar. Vuosien kuluessa Lekolar on laajentunut ja olemme nyt koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen pedagogisten apuvälineiden, lelujen, sisustustarvikkeiden ja kulutustavaroiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Maaliskuusta 2007 alkaen Lekolar on ollut kansainvälisen sijoitusyhtiön 3i:n omistuksessa. Lisätietoja 3i:stä saat yhtiön kotisivuilta. Lekolarin palveluksessa on Pohjoismaissa yhteensä yli 300 työntekijää ja liikevaihtomme vuonna 2014 oli yhteensä 950 miljoonaa kruunua.

Toimimme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa yhtiömme tunnetaan nimellä Lekolar-Printel Oy. Lisätietoja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Peter Johansson, p. 040 352 8600.

 tyttö puistossa

Toimimme, jotta kaikki nuoret voivat menestyä!

Toimintaamme ohjaa kaksi asiaa.

  • Ihminen oppii enemmän ympäristössä, jossa viihtyy.
  • Ihminen oppii nopeammin, kun hänellä on hauskaa. 

Liikeideamme

Liikeideamme on tarjota työkaluja, jotka herättävät oppimisen halun ja antavat kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden menestyä.

”Luomme lisäarvoa kouluille ja päiväkodeille kaikkialla Pohjoismaissa tarjoamalla toimivia ja edullisia tuotteita, työkaluja ja sisustustarvikkeita, joita ne tarvitsevat oppimisympäristöjensä käynnissä pitämiseen ja parantamiseen.”

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.