Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Johtava tarjousasiantuntija

Hakuaika päättyy 1.12.2019

Lekolar on Pohjoismaiden markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien varustajana. Toimitamme opetusvälineitä, koulutarvikkeita, leikki- ja harrastusvälineitä ja sisustustarvikkeita, sekä kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut viihtyisien ja kehittävien oppimisympäristöjen luomiseen. Suomessa meillä on alueellisten myyntiorganisaatioiden lisäksi vahva tukiorganisaatio.


Oletko julkisten hankintojen kilpailuttamisen huippuosaaja tai nykyisen toimialasi kovinta tulosta tekevä tarjousammattilainen? Tule Lekolarin asiantuntijatiimiin

johtavaksi tarjousasiantuntijaksi / tarjousasiantuntijaksi

Lekolarin myynnistä valtaosa tulee julkishallinnon hankintalain mukaisten tarjouskilpailujen kautta. Tarjouskilpailut koskevat kuntien ja yhteishankintayksiköiden puitejärjestelyjä tai uusien koulujen ja päiväkotien kalusteita ja opetusvälineitä. Tarjouskilpailuissa menestyminen on Lekolarin liiketoiminnan kannalta kriittistä, joten johtavana tarjousasiantuntijana olet avainroolissa yrityksemme menestyksellisen tulevaisuuden rakentamisessa.

Toimit osana Tender Management -yksikköä, jossa analysoit hankintalain mukaisia tarjouspyyntöjä sekä teet tarjouksia yhdessä myynnin, tuoteasiantuntijoiden ja sisustusarkkitehtien kanssa sekä analysoit hankintapäätöksiä. Tehtävänäsi on tunnistaa tarjouskilpailujen avainkohdat ja rakentaa oivaltava tarjoustaktiikka niiden mukaisesti. Lisäksi analysoit Lekolarin kilpailijakenttää ja seuraat puitesopimusten toteutumista myynnin ja kannattavuuden osalta. Osallistut myös asiakastapaamisiin julkisten hankintojen ja kilpailuttamisen asiantuntijana yhdessä myynnin kanssa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva julkisten hankintojen tarjouskilpailujen ja puitejärjestelyiden osaaminen sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus niiden parissa. Toimit tällä hetkellä esimerkiksi hankintayksikössä kilpailuttamiskonsultin, hankintapäällikön tai hankinta-asiantuntijan roolissa tai yrityksessä tarjouspäällikkönä tai -asiantuntijana ja etsit seuraavaa askelta urallasi. Analyyttisen luonteesi lisäksi olet sopivasti kilpailuhenkinen ja teet töitä kehittämisorientoituneella sekä myynnillisellä otteella. Lekolarilla me puhallamme yhteen hiileen, joten työssä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua työskennellä tiimissä. Lisäksi odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • erinomaisia Excel-taitoja
  • erinomaista suomen kielen kirjallista osaamista sekä pohjoismaisten kollegojen kanssa käytettävää englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja yrityksemme liiketoiminnan kannalta erityisen tärkeän roolin sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijoidemme kanssa yhä taitavammaksi julkisten hankintojen tarjouskilpailujen sekä julkishallinnon kanssa tehtävän liiketoiminnan huippuosaajaksi. Tarjoamme kannustavan ja kehityshakuisen työyhteisön, jossa teemme töitä hyvällä fiiliksellä. Viihtyisät ja raikkaat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Haagassa. Suomen yhtiössämme sinua odottaa 40 henkinen kollegojen joukko, joka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemus ja hae tehtävää viimeistään 1.12. mennessä Psycon Oy:n sivujen kautta.

Mikäli jokin mietityttää, niin olethan yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä saat Lekolarin Director & Nordic Tender Managerilta Taneli Kivistöltä p. 050 586 1121 perjantaina 15.11 klo 8:30-9:30 ja keskiviikkona 27.11 klo 8:30-9:30 sekä Psyconin konsultilta Laura Nissilältä p. 020 710 1271 keskiviikkona 20.11 klo 9-10 ja maanantaina 25.11 klo 9-10.  

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.