Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa.

Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi.

Tuoteturvallisuus 

Teemme koko ajan parhaamme – monella eri tasolla – varmistaaksemme, etteivät tarjoamamme tuotteet ole haitallisia sen paremmin lapsille, opettajille kuin tuotteiden valmistajillekaan.

CE-merkintä on ehdoton

Jotta ylipäätään saamme myydä tuotteitamme, meidän on täytettävä kaikkien asianmukaisten EU-standardien ja EU:ssa voimassa olevien lakien asettamat vaatimukset. Yksi osoitus vaatimusten täyttämisestä ovat mm. lelujemme CE-merkinnät.

Turvallisuus

Valitsemme aina tuotteita, jotka ovat ympäristön kannalta parhaita vaihtoehtoja. Tämä koskee sekä myymiämme tuotteita että tuotteita ja palveluja, joita käytämme itse. Testaamme kaikki tuotteet, joiden arvioimme saattavan sisältää turvallisuusriskejä, esimerkiksi tuotteiden sisältämien kemikaalien muodossa. Jos käy ilmi, ettei tuote täytä asettamiamme vaatimuksia, pyydämme tavarantoimittajaa vaihtamaan haitalliset aineet turvallisiin. Jos tätä pyyntöä ei noudateta, emme enää myy kyseistä tuotetta. Asiakkaanamme voit aina mennä verkkokauppaamme ja lukea sieltä esimerkiksi maalien ja liimojen käyttöturvallisuustiedotteet.

 

ISO-sertifioitu

Lekolar on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisstandardin ja ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Sertifioinnit on myöntänyt Bureau Veritas. Se tarkoittaa, että noudatamme dokumentoituja työtapoja ja kolmas osapuoli mittaa ja seuraa toimintaamme. Näin varmistamme sekä kestävän ympäristötyön että tarjoamiemme tuotteiden laadukkuuden.

 

Yhteiskuntavastuu

Lekolarin Eettisissä toimintaohjeissa (Code of Conduct) kuvataan selkeästi, millaisia vaatimuksia asetamme tavarantoimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme ihmisoikeuksien, työoikeudellisten asioiden ja ympäristöasioiden osalta. Niissä muun muassa todetaan, ettemme hyväksy lapsityövoiman käyttöä emmekä minkäänlaista syrjintää. Niistä käy selkeästi ilmi myös, etteivät mitkään Lekolarin ostamat tuotteet saa sisältää EU:n tuotestandardien kieltämiä kemikaaleja. Tuotteissa ei myöskään saa käyttää kemikaaleja, jotka on kielletty tuotteiden valmistusmaassa.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.