Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa.

Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi.

Laatupolitiikkamme

Lekolar AB käynnisti toimintansa yli 40 vuotta sitten. Olemme alusta alkaen toimittaneet tuotteita kouluihin ja päiväkoteihin. Tuotteet ovat aina olleet laadukkaita ja ympäristömyönteisiä sekä päiväkodin ja koulun opetussuunnitelmien mukaisia.

Kehittämällä ja parantamalla jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme ja sovittamalla niitä asiakkaidemme tarpeisiin säilytämme asiakkaidemme, toimittajiemme ja työntekijöidemme meille osoittaman luottamuksen ja vahvistamme sitä entisestään. Laatu on tärkein kilpailukeinomme, ja laatutyömme tärkein tavoite on asiakashyödyn lisääminen. Hoitamalla mahdolliset valitukset systemaattisesti ja keskustelemalla jatkuvasti asiakkaidemme kanssa luomme sitoutuneen ja osaavan organisaation, joka jatkuvasti parantaa toimintaansa.

Työntekijät ovat yrityksemme tärkein sisäinen resurssi. Meille on tärkeää kouluttaa ja kehittää työntekijöitämme, tarjota heille innostava työympäristö ja opettaa kaikille toimintamme laatu- ja ympäristötavoitteet. Siten kaikki työntekijämme pystyvät tekemään työnsä oikein ja vastuullisesti.

Valitsemme tavarantoimittajamme ja yhteistyökumppanimme huolellisesti ja teemme heidän kanssaan pitkäkestoista ja laajamittaista yhteistyötä, joka sisältää selkeät ja mitattavat laatutavoitteet. Lekolarille on tärkeää, että myös yhteistyökumppaniemme toiminta on sosiaalisesti, eettisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti kestävää.

Sertifikaatit

Lekolarin laadunhallintajärjestelmällä on ISO9001-sertifikaatti ja Lekolarin ympäristöjärjestelmä  on ISO14001-sertifioitu.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.