Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Eettinen liiketoiminta 

Me Lekolarilla haluamme, että liiketoimintamme on eettisesti vastuullista ja ympäristöystävällistä. Lekolarin kestävän kehityksen politiikka (CSR-politiikka) ja Eettiset toimintaohjeet (Code of Conduct ovat työkalujamme tässä työssä.

Lekolarin kestävän kehityksen politiikka/CSR-politiikka

Kestävän kehityksen politiikkamme sisältää ne ympäristölliset ja sosiaaliset vaatimukset, jotka olemme asettaneet itsellemme ja yhteistyökumppaneillemme. CSR-politiikkamme muodostaa puitteet Lekolarin ”Lekolar Code of Conduct” -toimintaohjeelle, joka on osa Lekolarin toimittajasopimuksia.

pdf  Lekolarin kestävän kehityksen politiikka/CSR-politiikka 

Eettiset toimintaohjeet

Haluamme varmistua siitä, että kaikki tavarantoimittajamme noudattavat sekä ympäristöstandardeja että työaikalainsäädäntöä ja tarjoavat asialliset työolot työntekijöilleen. Tämän varmistamiseksi olemme laatineet Eettiset toimintaohjeet, joissa kerromme, mitä edellytämme tavarantoimittajiltamme. Toimintaohjeissa on sisältävät ihmisoikeuksia, työoikeudellisia asioita ja ympäristöasioita koskevat ohjeistukset. Esimerkiksi lapsityövoiman käyttö tai syrjiminen ei ole missään tapauksessa sallittua.

Yhteistyön edellytyksenä on, että tavarantoimittajamme ja heidän alihankkijansa noudattavat Eettisissä toimintaohjeissamme ja niiden liitteissä asetettuja vaatimuksia. Toimittajiemme täytyy pystyä osoittamaan dokumentoidusti, että he noudattavat toimintaohjeita. Seuranta perustuu dokumentointiin, tapaamisiin ja työpaikalla tehtäviin tarkastuksiin.

pdf  Lekolar - Code of conduct

 

 maapallopoika

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.