Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Suuren kysynnän vuoksi toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Uudet tilaukset tulemme toimittamaan tammikuusta 2021 alkaen. Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu@lekolar.fi

RAJAA HAKUA

 • Mitat
 • Halkaisija (cm):
 • Materiaali
3 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Isot kuvakortit, estä kiusaaminen

  Isot kuvakortit, estä kiusaaminen

  Tuotenro: 50324
  Pakkaus sisältää 6 isoa korttia, joiden avulla opetellaan toisen huomioon ottamista ja tunnetaitoja. Korteissa on erilaisia kiusaamistilanteita koulussa: fyysistä tai psyykkistä väkivaltaa, eristämistä kaveriporukasta, provokaatiota tai kiusaamista internetissä ja somessa. Kuvat on mahdollista ripustaa seinälle. Pyyhittävä pinta. Koko: 30 cm.
  55,50 €
 • Haitta-aineeton
  Memo -maxi, tasa-arvo

  Memo -maxi, tasa-arvo

  Tuotenro: 118637
  Pelatessa voi samalla pohtia tasa-arvoa, kun parit muodostuvat eri ammateista, joita sekä mies että nainen edustaa. 34 korttia, koko 9 x 9 cm.
  28,80 €
 • Interaktiivinen karttapallo

  Interaktiivinen karttapallo

  Tuotenro: 118639
  Osoita IntelliPen-kynällä mihin tahansa kohtaan karttapallolla tai mukana tulevaan World Discovery Book -kirjaan ja saa tietoa maapallostame. Interaktiivisessa karttapallossa on yli 30 000 faktaa maailmastamme. Mukana on myös peli, jonka avulla nähdaan, missä kaikki sijaitsevat maapallolla. Pelaa itseksesi tai kilpaile kaverisi kanssa. Kynä ladataan mukan tulevan USB-kaapelin kautta, käyttöaika on 2,5 h yhdellä latauksella. Englanninkielinen. Koko 30 cm.
  231,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.