Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Asiakaspalvelumme puhelinlinja on tilapäisesti kiinni. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi

RAJAA HAKUA

 • Tuotemerkki
 • Väri
46 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Pastellivärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Pastellivärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Tuotenro: 46223
  Vesipohjainen peiteväri, kuusi pastelliväriä: keltainen, lila, roosa, vihreä, oranssi ja sininen. Kuivumisaika noin 60 min. Vesiliukoinen ennen värin kuivumista, kuivuttuaan vedenkestävä ja mattapintainen. Soveltuu käytettäväksi useimmilla pinnoilla, kuten paperi, kartonki, styrox, puu ja savi.
  30,00 €
 • Haitta-aineeton
  Metallivärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Metallivärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Tuotenro: 41504
  Vesipohjainen peiteväri, kuusi metalliväriä: keltainen, oranssi, punainen, vihreä, sininen ja violetti. Kuivumisaika noin 60 min. Vesiliukoinen ennen värin kuivumista, kuivuttuaan vedenkestävä ja mattapintainen. Soveltuu käytettäväksi useimmille pinnoille esim. paperi, puu, savi.
  48,00 €
 • Haitta-aineeton
  Artmedium Lekolar liimalakka, 5 l

  Artmedium Lekolar liimalakka, 5 l

  Tuotenro: 46270
  Erittäin monipuolinen, valkoinen liimalakka, joka on läpinäkyvää kuivuttuaan. Voidaan sekoittaa pulloväreihin, värin koostumus muuttuu kiiltäväksi. Voidaan käyttää liimana, lakkana saven ja piirustusten päällä, kasvien konservoinnissa, kollaaseissa, laastina hiekan, soran, sahanpurun jne. kanssa. Kuivumisaika n. 60 min. Siveltimet ja välineet puhdistetaan vedellä ennen kuivumista. Mukana käyttöohje. Ei sisällä pumppua, saatavana erikseen 46271.
  76,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kiiltoväri Shine 9 x 500 ml

  Kiiltoväri Shine 9 x 500 ml

  Tuotenro: 46178
  Sisältö: sitruunankeltainen, oranssi, aniliini, violetti, kirkkaansininen, vihreä, ruskea, musta ja valkoinen. Vesipohjainen, kiiltävä akryyliväri. Väri on kuivuttuaan vedenkestävä ja kiiltävä. Tarttuu useimmille pinnoille ja peittää hyvin. Värejä voidaan sekoittaa keskenään. Työvälineet puhdistetaan vedellä, ennen kuin ne kuivuvat.
  93,00 €
 • Haitta-aineeton
  Valmisväri Lekolar 500 ml, kulta

  Valmisväri Lekolar 500 ml, kulta

  Tuotenro: 46232
  Vesipohjainen peiteväri. Kuivuu nopeasti mattapintaiseksi ja peittää hyvin. Vesiliukoinen ennen värin kuivumista, kuivuttuaan lähes vedenkestävä. Värejä voi sekoittaa keskenään. Soveltuu käytettäväksi useimmilla pinnoilla, mm. paperi, puu, savi. Kuivumisaika noin 20 min.
  18,50 €
 • Pumppu väripulloihin, 6 kpl

  Pumppu väripulloihin, 6 kpl

  Tuotenro: 41007
  Käytännöllinen muovipumppu, joka sopii useimpiin väripulloihin. Pumppua käytettäessä värin menekki pienenee, koska annostelu helpottuu. Samoin värin käyttöaika pitenee. Pumpun varsi leikataan sopivan pituiseksi ja pumppu kierretään pullon suuhun. Jos pumppu on ollut vesiliukoisessa väripullossa, kuten Readymix-pullossa, puhdistetaan se vedellä ja miedolla pesu- tai tiskiaineella. Jos väri on kuivunut kiinni varren sisään, voi pumppua liottaa yön yli ennen puhdistusta. Yli 3-vuotiaille.
  22,00 €
 • Haitta-aineeton
  Valmisväri Lekolar 500 ml, hopea

  Valmisväri Lekolar 500 ml, hopea

  Tuotenro: 46233
  Vesipohjainen peiteväri. Kuivuu nopeasti mattapintaiseksi ja peittää hyvin. Vesiliukoinen ennen värin kuivumista, kuivuttuaan lähes vedenkestävä. Lisäämällä liimalakka Artmediumia tulee väristä kirkas ja vedenkestävä. Soveltuu käytettäväksi useimmilla pinnoilla, mm. paperi, puu, savi. Kuivumisaika noin 20 min.
  18,50 €
 • Haitta-aineeton
  Artmedium Lekolar liimalakka, 1 l

  Artmedium Lekolar liimalakka, 1 l

  Tuotenro: 46269
  Erittäin monipuolinen, valkoinen liimalakka, joka on läpinäkyvää kuivuttuaan. Pinnasta tulee kiiltävä. Voidaan sekoittaa pulloväreihin, värin koostumus muuttuu kiiltäväksi. Voidaan käyttää liimana, lakkana saven ja piirustusten päällä, kasvien konservoinnissa, decoupage-tekniikassa, kollaaseissa, laastina hiekan, soran, sahanpurun jne. kanssa. Kuivumisaika noin 60 min. Siveltimet ja välineet puhdistetaan vedellä ennen kuivumista.
  25,00 €
 • Haitta-aineeton
  Marmorointivärit, metalli, 6 x 25 ml

  Marmorointivärit, metalli, 6 x 25 ml

  Tuotenro: 44586
  Kuusi metalliväriä tippapulloissa. Värit eivät vaadi erityisvälineitä tai valmisteluja. Värien tiputtaminen aloitetaan tummista väreistä. Sekoita lopuksi terävällä esineellä veden pintaa. Marmorointivärit tarttuvat paperiin ja kartonkiin, ei muoviin. Yli 3-vuotiaille.
  19,00 €
 • Haitta-aineeton
  Neonvärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Neonvärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Tuotenro: 41240
  Sisältö: keltainen, oranssi, punainen, violetti, vihreä ja aniliini. Vesipohjainen fluorisoiva väri. Erittäin paljon väripigmenttiä, mikä takaa voimakkaat ja hienot värit. Kuivuu mattapintaiseksi. Soveltuu useimmille pinnoille, kuten paperille, kartongille, styroxille, puulle ja savelle. Voidaan ohentaa vedellä. Kuivumisaika n. 60 min
  72,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kiilto/akryyliväri Shine 500 ml

  Kiilto/akryyliväri Shine 500 ml

  Vesipohjainen akryyliväri hienoissa väreissä. Kuivuttuaan vedenkestävä ja kiiltävä. Tarttuu useimmille pinnoille. Värejä voidaan sekoittaa keskenään. Työvälineet puhdistetaan vedellä, ennen kuin ne kuivuvat.
  Hinta alkaen
  13,60 €
 • Haitta-aineeton
  Kimallevärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Kimallevärilajitelma Lekolar 6 x 250 ml

  Tuotenro: 41219
  Sisältö: keltainen, oranssi, punainen, violetti, vihreä ja sininen. Läpikuultava väri, sisältää värjättyä kimalletta. Soveltuu useimmille pinnoille, kuten paperille, kartongille, styroxille ja lasille. Kuivumisaika noin 60 min.
  55,00 €
 • Haitta-aineeton
  Valmisväri Lekolar 500 ml, kupari

  Valmisväri Lekolar 500 ml, kupari

  Tuotenro: 46654
  Vesipohjainen peiteväri. Kuivuu nopeasti mattapintaiseksi ja peittää hyvin. Vesiliukoinen ennen värin kuivumista, kuivuttuaan lähes vedenkestävä. Soveltuu käytettäväksi useimmilla pinnoilla, mm. paperi, puu, savi. Kuivumisaika noin 20 min.
  18,50 €
 • Haitta-aineeton
  Askarteluvärilajitelma 6 x 250 ml helmiäisvärit

  Askarteluvärilajitelma 6 x 250 ml helmiäisvärit

  Tuotenro: 41305
  Sisältö: keltainen, punainen, vihreä, sininen, kulta ja hopea. Metallinhohtoinen askarteluväri, peittää hyvin. Sopii mm. kankaalle, paperille, puulle, kivelle ja kipsille. Kankaalle väri silitetään kuivumisen jälkeen.
  76,00 €
 • Haitta-aineeton
  Lekolar Mixcolor/värioppivärit, 6 x 500 ml

  Lekolar Mixcolor/värioppivärit, 6 x 500 ml

  Tuotenro: 76301
  Kuusi perusväriä värien sekoittamiseen: sitr.keltainen, tummanpunainen, sininen, vihreä, valkoinen ja musta. Perusväreistä saa helposti sekoittamalla välivärit. Soveltuu käytettäväksi useimmilla pinnoilla, mm. paperi, puu ja savi.
  41,00 €
 • Haitta-aineeton
  All Round -väri, 250 ml

  All Round -väri, 250 ml

  Puolikiiltävä, vesipohjainen harrasteväri. Peittää hyvin. Sopii useimmille pinnoille, kuten paperille, puulle ja kivelle. Sisä- ja ulkokäyttöön. Maalattavan kohteen on kuivuttava vähintään 24 tuntia sisätiloissa ennen ulkokäyttöä. Värejä voidaan sekoittaa keskenään. Kuivuu vedenkestäväksi. Pese siveltimet ja työalusta ennen värin kuivumista. Suojaa vaatteet, väri ei välttämättä lähde irti kaikista tekstiileistä.
  Hinta alkaen
  10,60 €
 • Haitta-aineeton
  Askarteluväri, metalli, 250 ml

  Askarteluväri, metalli, 250 ml

  Hyvin peittävä askartelumaali. Soveltuu käytettäväksi useimmille pinnoille. Kuivuu vedenkestäväksi. Pese siveltimet vedellä ennen värin kuivumista.
  Hinta alkaen
  14,70 €
 • Haitta-aineeton
  All Round -värit, 6x250 ml

  All Round -värit, 6x250 ml

  Tuotenro: 41285
  Puolikiiltävä, vesipohjainen harrasteväri. Peittää hyvin. Sopii useimmille pinnoille, kuten paperille, puulle ja kivelle. Sisä- ja ulkokäyttöön. Maalattavan kohteen on kuivuttava vähintään 24 tuntia sisätiloissa ennen ulkokäyttöä. Paketti sisältää värit: keltainen, punainen, sininen, vihreä, musta ja valkoinen. Värejä voidaan sekoittaa keskenään. Kuivuu vedenkestäväksi. Pese siveltimet ja työalusta ennen värin kuivumista.
  64,00 €
 • Haitta-aineeton
  All Round -värit, kirkkaat värit, 4x250 ml

  All Round -värit, kirkkaat värit, 4x250 ml

  Tuotenro: 41248
  Puolikiiltävä, monipuolinen askarteluväri, joka peittää hyvin. Väriä voi käyttää useimmille pinnoille, kuten kivelle, paperille, puulle ja kivelle. Värejä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Maalaa esine ensin sisällä ja anna kuivua 24 tuntia, ennen kuin esine siirretään ulos. Pakkaus sisältää värit: oranssi, violetti, turkoosi ja lime. Värejä voi sekoittaa keskenään. Kuivuu vedenkestäväksi. Suojaa vaatteet ja työalustat ennen työn alkamista.
  43,00 €
 • Kohoväri Pop-up, 6 x 28 ml

  Kohoväri Pop-up, 6 x 28 ml

  Tuotenro: 42269
  Kohovärillä saa kankaaseen 3D-efektin. Toimii myös muilla materiaaleilla, kuten paperille, puulle ja kivelle. Kun väri on kuivunut, kohoaa väri ylös, kun esinettä lämmittää uunissa tai kuumentaa sitä kuumailmapistoolilla. Koristellun kankaan voi pestä 40 asteessa.
  26,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.