Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Me Lekolarilla huomioimme kaikin mahdollisin keinon niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti verkkokaupassa, asiakaspalvelussa ja etäyhteyksin. Varastotilanteemme on hyvä ja toimitukset kulkevat.

JOUTSENMERKITYT KOLMIPYÖRÄISET JA POTKUPYÖRÄT

Markkinoiden ensimmäiset Joutsenmerkityt Ekofillarit ovat täällä! Kolmipyöräiset ja potkupyörät on tutkittu, tarkastettu ja hyväksytty tiukkojen Joutsenmerkkikriteerien mukaisesti.

Polkupyörä on kehittävä väline mielikuvitusleikeissä - samanaikaisesti kehittyvät motoriikka ja sosiaalinen yhteistyö. Aikuisista voi näyttää siltä, että lapset vain ajelevat sinne tänne, mutta todellisuudessa ohitsemme ajavat lääkärit, ralliautoilijat, poliisit ja kenties yksi jos toinenkin pieni rosvo. Lekolarin Ekofillarit ovat fiksu valinta!

Tilaa täältä!

Joutsenmerkityt ekofillarit

Joutsenmerkityt pelastusajoneuvot

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.