Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinyhteydessämme on tilapäinen katkos, pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

 

Laadukkaat taiteilijatarvikkeet

 • Grafiittiliitu Caran d'Ache, 3 kpl

  Grafiittiliitu Caran d'Ache, 3 kpl

  Grafiittiliitu on kokoonprässättyä 100 % luonnongrafiittia. Liitu on nelikulmainen ja sillä voidaan piirtää joko kulmalla tai värittää tasaisilla kyljillä. Tiivistetyn grafiittin väri vaihtuu tummasta vaaleaan, sen mukaan miten kovaa liitua painetaan. Koko: 15 x 15 x 110 mm.
  Hinta alkaen
  22,20 €
 • Grafiittikynä Caran d'Ache Grafstone

  Grafiittikynä Caran d'Ache Grafstone

  Laadukas täysgrafiittikynä piirtämiseen ja luonnosten tekoon. Soveltuu suurien pintojen varjostamiseen. Kynällä voi myös piirtää vahvoja tai hyvin ohuita viivoja. Grafiittikynä voidaan teroittaa kuten tavallinen kynä. Lyijy 7 mm.
  Hinta alkaen
  5,80 €
 • Hiilikynä, Caran d'Ache, 10 kpl

  Hiilikynä, Caran d'Ache, 10 kpl

  Tuotenro: 42434
  Hiilikynässä on kestävä 4,7 mm:n lyijy. Lyijy on synteettistä hiiltä ja kynän jälki on vahvaa ja peittävää. Hiilikynälle soveltuvat useammat paperit, suositellaan matta- ja hieman karkeapintaisia papereita. Hyvä valonkestävyys. Paras teroitustulos saadaan puukolla. Kuusikulmainen varsi on seetripuuta. FSC-sertifioitu.
  37,70 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.