Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Asiakaspalvelumme sähköpostiliikenteessä on tilapäinen häiriö. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse tai WhatsAppilla numerosta 09 829 4600.

Blue Marine Toys tuotteet

 • Haitta-aineeton
  Vesi-/hiekkamylly, Blue marine

  Vesi-/hiekkamylly, Blue marine

  Tuotenro: 134813
  Pakkaus sisältää lapion, hiekkamuotit ja vesi-/hiekkamyllyn. Hiekalla ja vedellä leikkiminen kehittää lapsen hienomotoriikkaa. Korkeus 44 cm. Hiekkalelut on valmistettu kierrätetystä muovista, joka on peräisin käytetyistä kalastusvälineistä kuten verkoista ja köysistä. Voidaan pestä astianpesukoneessa. PP-muovia. Yli 2-vuotiaille.
  21,00 €
 • Haitta-aineeton
  Hiekkalelupakkaus, Blue marine, 59 osaa

  Hiekkalelupakkaus, Blue marine, 59 osaa

  Tuotenro: 134814
  Hiekkalelupakkaus sisältää runsaasti leluja hiekkalaatikolle: laivoja, kuorma-autoja, lapioita, hiekkamuotteja ja ämpäreitä. Niillä voi leikkiä sekä hiekassa että vedessä. Tanskalaisen Dantoyn lelut on valmistettu kierrätetystä muovista, joka on peräisin käytetyistä kalastusvälineistä kuten verkoista ja köysistä. Lelut voidaan pestä astianpesukoneessa. PP-muovia. Yli 2-vuotiaille.
  215,00 €
 • Haitta-aineeton
  Peräkärry, Blue marine

  Peräkärry, Blue marine

  Tuotenro: 134817
  Muovisen peräkärryn kahvan voi irrottaa. Kestää 50 kg painon. Kärryssä voi lapset kuljettaa hiekkaa ja leluja. Dantoyn lelut on valmistettu kierrätetystä muovista, joka on peräisin käytetyistä kalastusvälineistä kuten verkoista ja köysistä. Käsipesu. PP-muovia. Yli 2-vuotiaille.
  69,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.