Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkokauppamme vuosihankintaosio toimii jälleen normaalisti.

Kalustemaailma

Tervetuloa Lekolarin Kalustemaailmaan!

Uuden perusopetuksen opetussuunnitelmassa todetaan, että perusopetuksen tilaratkaisujen kehittämisessä, suunnittelussa, toteutuksessa ja käytössä otetaan huomioon ergonomia, ekologisuus, esteettisyys, esteettömyys ja akustiset olosuhteet sekä tilojen valaistus, sisäilman laatu, viihtyisyys, järjestys ja siisteys.

Koulun tilaratkaisuilla kalusteineen, varusteineen ja välineineen on mahdollista tukea opetuksen pedagogista kehittämistä ja oppilaiden aktiivista osallistumista. Nykyaikaisissa oppimisympäristöissä myös korostetaan käyttäjälähtöisyyttä, muunneltavuutta ja joustavuutta.

Nämä kaikki toimivat Lekolarissa meidän ohjenuorana, kun kehitämme tuotevalikoimaamme sekä omaa toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Hyvänä esimerkkinä tulevaisuuden oppimisympäristöihin täydellisesti sopivasta uudesta tuoteperheestä on Fixa-säilytysjärjestelmämme. Fixa täyttää kaikki tulevaisuuden oppimisympäristön vaatimukset, jonka lisäksi se on markkinoiden käyttäjälähtöisin, muunneltavin ja joustavin säilytysjärjestelmä. Lue lisää Fixasta täältä.

Mikäli kaipaat lisätietoa mistä tahansa tuotteesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Fixa

 

 

Suosituimmat_tuoteperheet

Suosituimmat tuoteperheet

Helpottaaksemme valintaasi, olemme keränneet tänne kaikista suosituimmat tuoteperheemme.

 

kiintokalusteet

Kiintokalusteet

Kiintokalusteet ovat tärkeä osa koulujen ja päiväkotien sisustusta. Kiintokalusteisiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin ennen rakentamista tai remontointia.

päiväkodin_tilat

Varhaiskasvatuksen
oppimisympäristöt

Päiväkodin tiloja suunnitellessa voi joskus olla vaikea tietää, mitkä kalusteet sopivat mihinkin tilaan. Tänne olemme keränneet kalusteita tiloittain, jotta voit helpommin suunnitellan unelmiesi päiväkodin.

koulun_tilat

Koulun
oppimisympäristöt

Koulun eri tilojen tulee olla oppiaineiden tarpeiden mukaan suunniteltuja. Tutustu erilaisiin ratkaisuihimme.

dwg-kuvia

DWG-kuvia

Suunnittelijoiden työkalupakki. Täältä löydät kaikki suosituimmat tuotteemme .DWG-tiedostoina.

referenssejä

Referenssejä

Tutustu kalustamiimme kouluihin ja päiväkoteihin sekä lue rehtorien, päiväkodin johtajien ja rakennuttajien kommentteja.