Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

RAJAA HAKUA

25 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Äänilotto Tunteet

  Äänilotto Tunteet

  Tuotenro: 55123
  Pelin tarkoituksena on tunnistaa erilaisia ihmisen aiheuttamia ääniä, esim. nauru, itku, aivastus, haukotus. Pelimerkki laitetaan vastaavan kuvan päälle pelilaudalla. Äänet ladataan valmistajan kotisivuilta omalle tietokoneelle tai tabletille, ohjeet pakkauksessa. Pakkaus sisältää 12 pelilautaa (16 x 16 cm) ja 60 muovimerkkiä. 1 - 12 pelaajalle. Yli 3-vuotiaille.
  64,00 €
 • Haitta-aineeton
  Leimasimet tunneilmaisuilla

  Leimasimet tunneilmaisuilla

  Tuotenro: 118705
  Setti sisältää 10 suurta leimasinta, joissa on 10 erilaista tunteeseen perustuvaa ilmettä: ilo, itseluottamus, ihailu, uteliaisuus, yllättyneisyys, viha, inho, suru, pelko ja syyllisyys. Leimasimet auttavat lapsia tunnistamaan ja ilmaisemaan tunteitaan sekä kehittämään sosiaalisuutta ja tunnetaitoja. Voidaan käyttää minkä tahansa leimasintyynyn kanssa.
  29,00 €
 • Haitta-aineeton
  LEGO® Education Palikkasarja Tunteet

  LEGO® Education Palikkasarja Tunteet

  Tuotenro: 45018
  188 osaa. Palikoiden avulla lapset voivat tutkia eri tunnetiloja. Sarjassa on päitä, joissa on erilaisia ilmeitä. Jokainen ilme kuvastaa tunnetilaa ja palikoista voi rakentaa hahmoja, jotka tuntevat sillä hetkellä eri lailla. Sisältää rakenteluohjeen. Yli 2-vuotiaille.
  98,00 €
 • Haitta-aineeton
  Rauhoittavat tunnustelukivet, 12 kpl

  Rauhoittavat tunnustelukivet, 12 kpl

  Tuotenro: 118591
  Koskettelukivet on suunniteltu auttamaan lasta keskittymään ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. Kiveä hieromalla tai pitelemällä on helpompi keskittyä edessä olevaan tehtävään. Pakkaus sisältää kuusi erilaista pintaa.
  43,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ilmeikkäät pallot, 6 kpl

  Ilmeikkäät pallot, 6 kpl

  Tuotenro: 72213
  Pallosarja, jossa joka pallossa on erilainen kasvonilme. Sopii käytettäväksi hauskoihin peleihin tai tunteista keskusteluun. Halkaisija 20 cm. PVC:tä, joka ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja.
  32,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tunteet-palapeli, 4 kpl

  Tunteet-palapeli, 4 kpl

  Tuotenro: 16006
  4 puista palapeliä, joissa kussakin 12 palaa. Aiheet kuvaavat tapahtumia, joihin liittyy erilaisia tunteita. Hyvä mahdollisuus keskustella lapsen kanssa siitä, mitä muut tuntevat eri tilanteissa. Mitat: 30 x 20 cm. Yli 3-vuotiaille.
  42,00 €
 • Kuvakortit, tunteiden tulkitseminen

  Kuvakortit, tunteiden tulkitseminen

  Tuotenro: 129210
  Tutki kuvan tilannetta ja valitse henkilö, jonka asemaan asetut. Yritä kuvailla miltä henkilöstä tuntuu. Keskustelu auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja kuten empatiaa ja tunteiden tunnistamista sekä kehittää moraalista omatuntoa.
  43,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tunnepeili

  Tunnepeili

  Tuotenro: 118801
  Jäljittelemällä erilaisia tunneilmaisuja lapset harjoittavat erilaisten tunteiden tunnistamista sekä itsessään että muissa. Tämä auttaa lisäämään sosiaalista ja emotionaalista tietoisuutta. Peiliin kuuluu kuusi erilaista kuvaa tunteesta. Peilin korkeus on 20 cm ja leveys 10 cm. Yli 3-vuotiaille.
  18,00 €
 • Tunnetilakivet, 12 kpl

  Tunnetilakivet, 12 kpl

  Tuotenro: 118592
  Kiviin on piirretty kasvot, jotka kuvastavat eri tunnetiloja. Lapsi onnistuu ilmaisemaan omia tunteitaan ja tuntemaan empatiaa muita kohtaan, kun hän oppii tunnistamaan kasvojen ilmeet ja eri tunnetilat. Kivissä on iloinen, surullinen, vihainen, pelokas, levoton, hämmästynyt, hämmentynyt, pitkästynyt, rauhallinen, ylpeä, ujo ja nolostunut.
  46,00 €
 • Haitta-aineeton
  Korttipeli mimiikka

  Korttipeli mimiikka

  Tuotenro: 59044
  Korttipelissä kerätään kortteja ilmeiden avulla. Pelaaja pyytää toiselta korttia ilmehtimällä kortin ilmeen. Jos pelaajalla ei ole kädessään näyteltyä korttia, työntää hän kielensä ulos. Pelin ideana on kerätä kolme samanlaista korttia ja eniten kortteja kerännyt pelaaja voittaa. Pelaaminen on hauskaa ja harjoittaa kasvon lihaksia sekä havainnoimaan erilaisia ilmeitä. Ikäsuositus yli 4-vuotiaille. Peliaika on 10 - 20 min.
  24,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puiset tunteidenilmaisuhahmot

  Puiset tunteidenilmaisuhahmot

  Tuotenro: 118585
  Kaunis puufiguurisetti, joissa on erilaisia tunneilmaisuja. Hahmot antavat lapselle mahdollisuuden oppia erilaisia tunteita ja ilmeitä sekä niihin suhtautumista. 2 kappaletta isompaa figuuria 15 x 13 x 6 cm ja 3 kappaletta pienempää 7,5 x 9 x 4 cm.
  91,00 €
 • Tunteet -korttisarja

  Tunteet -korttisarja

  Tuotenro: 53205
  Isoissa, hienoissa kuvakorteissa on sekä aikuisia että lapsia ja niissä kuvataan erilaisia tunnetiloja. Kuvien avulla lapsi oppii tulkitsemaan ilmeitä, eleitä ja kehon kieltä. Sisältää 48 valokuvakorttia, koko 30 x 21 cm. Sisältää englanninkielisen ohjevihon.
  Hinta puuttuu
 • Kuinka nalle voi?

  Kuinka nalle voi?

  Tuotenro: 55676
  Kuvissa nalle on samanlaisissa tilanteissa kuin lapset ovat itse olleet. Kertomalla miltä nallesta tuntuu lapset oppivat ymmärtämään eri tunteita kuten ulkopuolisuus, rakkaus, ilo, ilkeys ym. Sisältää 36 korttia. Korttien koko 11,5 x 7,5 cm.
  32,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, tunteiden tunnistaminen

  Kuvakortit, tunteiden tunnistaminen

  Tuotenro: 129211
  Omien tunteiden kuvaaminen on ensimmäinen askel matkalla, jossa lapsen empatiakyky kehittyy sekä opitaan itsehillintää ja omien tunteiden sääntelyä. Opitaan tunnistamaan omat tunteet ja samaistumaan myös muiden tunteisiin ja ottamaan vastuu omasta käytöksestä.
  31,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tunnepalapeli

  Tunnepalapeli

  Tuotenro: 118709
  10 palapeliä, jotka esittävät erilaisia tunteita. Yhdessä palapelissä on 3, 4 tai 6 palaa. Valmistettu paksusta pahvista. Yli 2-vuotiaille.
  28,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tunnekivet, 12 kpl

  Tunnekivet, 12 kpl

  Tuotenro: 118590
  Kivet auttavat, kun sanat eivät riitä kuvailemaan miltä tuntuu. Kun valitsee kiven, voi sen avulla yhdessä pohtia mikä laukasi tunteen ja miten sitä voisi käsitellä. Kivi voi käyttää myös mindfullness-harjoituksissa. Niitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Pakkauksessa on englanninkielisiä toimintakortteja. Koko: noin 45 mm.
  43,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tunteet pelissä

  Tunteet pelissä

  Tuotenro: 130525
  Lapset harjoittavat ilmaisemaan omia tunteitaan, tunnistamaan ystävän ilmeitä ja kunnioittamaan toisten tunteita. Pelissä myös opetellaan antamaan ja ottamaan vastaan kehuja. Ilmaisumuodot ovat piirtäminen, rytmi/musiikki, kehon kieli ja puhuminen.
  99,00 €
 • Maagiset aistipallot, 8 kpl

  Maagiset aistipallot, 8 kpl

  Tuotenro: 112955
  Pyöreät akryylipallot käytettäväksi visuaaliseen ja tunneilmaisuun esimerkiksi valopöydällä. ø 5 cm.
  96,00 €
 • Haitta-aineeton
  Itseluottamusruletti

  Itseluottamusruletti

  Tuotenro: 130486
  Jokainen löytää omat vahvuutensa, kun peliä pelataan ryhmässä. Peli kasvattaa itseluottamusta hauskalla ja positiivisella tavalla. Sisältö: 3 rulettihyrrää, 24 pyyhittävää korttia, 24 merkkiä ja 12 valkotaulukynää.
  39,00 €
 • Haitta-aineeton
  Istuintyynyt tunnekuvioilla, 6 kpl

  Istuintyynyt tunnekuvioilla, 6 kpl

  Tuotenro: 130096
  Istuintyynyt ovat hyvä työkalu opettaa lapsille eri tunnetiloja ja ilmaisemaan niitä. Jokaisella tyynyllä on oma tunteensa: viha, ilo, suru, pelko, ihmetys ja inho. Tyynyt voidaan laittaa lattialle tai ripustaa seinälle. Halkaisija 32 cm.
  230,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.