Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

RAJAA HAKUA

31 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Valosauvat, 12 kpl

  Valosauvat, 12 kpl

  Tuotenro: 122870
  Interaktiiviseen sauvaan syttyy valot, kun niitä napauttaa. Sauva reagoi myös liikkeeseen ja valot syttyvät 3 minuutiksi. Valosauvat sopivat moneen eri toimintaan, niiden avulla opitaan syy ja seuraus ja niitä voidaan käyttää aistimateriaalina ja roolileikeissä. Valosauvat voi yhdistää muiden valotuotteiden kanssa tai käyttää yksinään. Valopöydän päällä sauva saa uusia efektejä. Leikissä valosauva on välillä puhelin, sitten käärme tai raketti. Niiden kanssa on myös kiva tanssia pimeässä. 6 eri väriä. Lataamalla sauvaa 3 – 4 tuntia, on toiminta-aika 6 – 8 tuntia. Ladataan USB-kaapelilla. Koko: 212 x 33 mm. Yli 10-kk.
  279,00 €
 • Haitta-aineeton
  Valo-, aktiviteettitaulu

  Valo-, aktiviteettitaulu

  Tuotenro: 122883
  Valotaulussa yhdistyvät hienomotoriikka sekä syyn ja seurauksen oivaltaminen. Valon syttymiseen tarvitaan erilaisia tekniikoita. Jokainen lamppu syttyy eri lailla: painamalla, kääntämällä, työntämällä, vetämällä. Valotaulun voi kiinnittää seinään tai sitä voi käyttää lattialla tai pöydällä. Tarvitsee 3 kpl AAA-paristoa (eivät sisälly). Mitat: 25 x 80 x 4 cm. Yli 10-kk.
  178,00 €
 • Haitta-aineeton
  Rakennuspalikat, peili

  Rakennuspalikat, peili

  Tuotenro: 15218
  32 osaa. Kauniit palikat, joissa on peilimäinen metallikuori. Palikat ovat kevyitä ja niihin on pienenkin lapsen helppo tarttua ja rakentaa. Palikat soveltuvat moneen eri leikkiin. Pakkaus sisältää kuutioita, neliöitä ja pyramideja. Käytä palikoita sisätiloissa, pehmeällä alustalla, terävät kulmat voivat raaputtaa pintaa. Puhdistus kostealla liinalla. ABS-muovia. Koko: 10 x 5 cm. Yli 0-vuotiaille.
  244,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset mystiikkapallot, 6 kpl

  Sensoriset mystiikkapallot, 6 kpl

  Tuotenro: 58188
  Kuusi peilipalloa, jotka näyttävät samanlaisilta, mutta ne ovat kaikki yksilöllisiä. Yksi vaappuu pyöriessään, toinen ei vieri suoraan, osasta lähtee hauska ääni, kun niitä heiluttaa tai pyörittää. Pallon pinta heijastaa kasvot erilaisena ja se on lapsesta kiehtovaa. Pallot on valmistettu kestävästä, ruostumattomasta metallista, mutta eivät ole painavia. Kehittää huomiointikykyä, käden ja silmän yhteistyötä sekä kuuloaistia. Koko ø 10 cm. Yli 0-vuotiaille.
  69,00 €
 • Haitta-aineeton
  Loistavat ja taktiiliset pallot

  Loistavat ja taktiiliset pallot

  Tuotenro: 118580
  6 kpl / paketti. Kiehtovia palloja, joilla on erilaiset kosketuspinnat. Valo palaa 60 sekunnin ajan, kun palloa ravistetaan. Pallot ovat rauhoittavia ja kehittävät lapsen hienomotoriikkaa sekä silmien ja käsien koordinaatiota. Rullaa niitä esimerkiksi savessa luodaksesi jännittäviä kuvioita. Yhden pallon koko noin 84 mm.
  179,00 €
 • Haitta-aineeton
  Peilikivet, 20 kpl

  Peilikivet, 20 kpl

  Tuotenro: 12090
  Lapset ihastuvat näihin sileisiin, peilaaviin kiviin. Niiden esteettinen muoto viehättää ja herättää uteliaisuutta. Kiviä voi pinota päällekkäin ja rakennelman huojuva liike viihdyttää. Kivet ovat johdatus matematiikkaan, niitä voi lajitella koon mukaan ja asettaa jonoon. Isommat lapset voivat rakentaa kivistä kuumaiseman. Kiviä on neljää eri kokoa, halkaisija 4,5 - 15 cm. Käytä kiviä sisätiloissa, pehmeällä alustalla, terävät kulmat voivat raaputtaa kivien pintaa. Puhdistus kostealla liinalla. ABS-muovia. Yli 10 kk.
  174,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset liikeputket

  Sensoriset liikeputket

  Tuotenro: 118800
  Näiden neljän putken kiehtovat liikkeet tarjoavat rauhoittavan visuaalisen kokemuksen ja auttavat keskittymään. Putkia ei voi avata. Mitat: 22 x 5 cm (korkeus x leveys).
  60,00 €
 • Haitta-aineeton
  Skwish

  Skwish

  Tuotenro: 12162
  Tämä perinteinen lelu kiehtoo lapsia ja antaa ajanvietettä pitkäksi aikaa. Hauskat värit, liikkuvat kuulat, venyvät kuminauhat viihdyttävät. Harjoittaa motoriikkaa ja silmän ja käden yhteistyötä. Mitat 14 x 14 cm. Puuta. Sopii kaikenikäisille.
  42,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset palikat, 9 kpl

  Sensoriset palikat, 9 kpl

  Tuotenro: 12339
  Hienot, eriväriset puupalikat, jotka stimuloivat aisteja. Pakkauksessa on 3 äänipalikkaa, 3 palikkaa eri pinnoilla ja 3 palikkaa näköaistia varten. Valmistettu viljellystä kumipuusta, värit ovat ekologisia, vesiliukoisia ja myrkyttömiä. Mitat: 3,5 x 3,5 cm. Toimitetaan kankaisessa säilytyspussissa. Yli 1-vuotiaille.
  39,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset peilipallot, 4 kpl

  Sensoriset peilipallot, 4 kpl

  Tuotenro: 58187
  Peilipallot, 4 eri kokoa. Lapsesta on jännittävää nähdä kuinka kasvot heijastuvat suurena peilipallon pinnasta. Pallon muotoa voi tutkia, lajitella koon mukaan tai vaan vieritää palloja. Pallot on valmistettu kestävästä, ruostumattotasta metallista, mutta eivät ole painavia. Koot ø 6, 8, 10 ja 15 cm. Yli 0-vuotiaille.
  42,00 €
 • Haitta-aineeton
  Rullaavat sylinterit

  Rullaavat sylinterit

  Tuotenro: 113017
  Sylinterien sisällä liikkuvat esineet vangitsevat lapsen mielenkiinnon. Sopivat aistiharjoituksiin, kun sylintereitä heilutellaan ja pyöritellään. Puuta. Kaikenikäisille.
  136,00 €
 • Haitta-aineeton
  Pikkupalatsit, 3 kpl

  Pikkupalatsit, 3 kpl

  Tuotenro: 17461
  Valoa heijastavat pikkupalatsit ovat luotuja leikkihahmojen asunnoiksi. Ympäristöä voi koristella puun oksilla. lehdillä ja kävyillä. Koko: 24 x 14 x 14 cm. ABS-muovia. Ei sisällä leikkihahmoja. Yli 1-vuotiaille.
  132,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kivet narussa

  Kivet narussa

  Tuotenro: 118593
  16 kiveä, joihin saa halutessaan pujotettua langan. Kivien koskettelu ja pujottelu auttaa lasta keskittymään ja kehittää motoriikkaa. Lajittele, laske tai luokittele tuntuman ja ulkonäön mukaan. Kivet ovat noin 4 cm kokoisia ja narun pituus on 60 cm. Yli 2-vuotiaille.
  36,00 €
 • Haitta-aineeton
  Värilliset pullot, 6 kpl

  Värilliset pullot, 6 kpl

  Tuotenro: 13125
  Kauniit pullot ruokkivat mielikuvitusta ja uteliaisuutta. Pullot voi täyttää vedellä, kivillä tai lehdillä. Niitä voi käyttää hiekka- ja vesileikeissä ulkona tai roolileikeissä sisällä. Materiaali on PVC:tä, ei sisällä ftalaatteja. Korkeus 20 cm. Yli 1,5 -vuotiaille.
  61,00 €
 • Haitta-aineeton
  Pastellikivet, 18 kpl

  Pastellikivet, 18 kpl

  Tuotenro: 12062
  Sileät, kiveä muistuttavat muodot, joita voi pinota tai pyörittää. Kivet sopivat matematiikan harjoituksiin, kivien eroja vertaillaan, niitä lajitellaan ja luokitellaan tai asetetaan jonoon. Kiviä voi käyttää myös rakennusleikeissä ja ne kehittävät hienomotorisia taitoja. Neljä erikokoista kiveä: ø 4,5 – 15 cm. Materiaali on puuta. Yli 10 -kk.
  166,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset pussit, 8 kpl

  Sensoriset pussit, 8 kpl

  Tuotenro: 122904
  Jokainen pussi on erilainen, ne on valmistettu erilaisista kankaista ja jokainen pussi suljetaan ja avataan eri lailla. Kankaan tekstuuri antaa aistivirikkeitä ja ne sopivat hienomotoriikan harjoittamiseen. Laita pussiin lapsia kiinnostavia esineitä. Ehkä dinosaurus vihreään pussiin ja helmiä hopeiseen. Materiaalit ovat polyesteria, puuvillaa ja juuttia. Yli 0-v.
  90,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensorinen materiaalipakkaus

  Sensorinen materiaalipakkaus

  Tuotenro: 122852
  Iso pakkaus sisältää tuotteita, joilla voi stimuloida eri aisteja. Apuvälineiden avulla kehitetään motoriikkaa, käden ja silmän yhteistyötä, harjoitetaan sanavarastoa ja puhumista. 3 – 11 -vuotiaille.
  1 185,00 €
 • Haitta-aineeton
  Taktiiliset välineet korissa

  Taktiiliset välineet korissa

  Tuotenro: 122863
  Isossa kangaskorissa on erilaisista tekstiilimateriaaleista valmistettuja esineitä. Esineet herättävät lapsen uteliaisuuden ja niistä saa aistivirikkeitä. Kannusta lasta tutkimaan eri materiaaleja, kahisevaa kangasta ja pehmeää tekoturkista. Tilkkutäkin päällä tai korissa voi istua. Lapsen sanavarasto kehittyy, kun hän kuvailee eri materiaaleja ja esineitä. Korin tuotteita voi käyttää myös loruttamisessa ja satutuokioissa. Sarja sisältää korin, pallon, pienen korin, ampiaisen, madon, perhosen, 4 huivia, hedelmän ja tilkkutäkin. 0-vuotiaasta ylöspäin.
  289,00 €
 • Haitta-aineeton
  Palikat, avattavat, 8 kpl

  Palikat, avattavat, 8 kpl

  Tuotenro: 130284
  Palikan saa auki ja kehysten sisään voi laittaa esineitä. Värillinen ikkuna mahdollistaa värikokeiluja. Palikka aukeaa ruuvamalla auki kaksi ruuvia. Isoimman palikan koko on 14 x 14 cm. Yli 3-vuotiaille.
  64,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kiekkolajitelma korissa

  Kiekkolajitelma korissa

  Tuotenro: 122862
  Isossa kangaskorissa on valikoima kiekkoja. Ne ovat erikokoisia ja -painoisia ja eri materiaaleista valmistettu. Anna lapsen tutkia, verrata, lajitella, pinota ja kantaa niitä. Vertailkaa sileän ja kankaisen kiekon pintaa, kenen kuva heijastuu peilipinnasta? Lasta voi kannustaa kokeilemaan kiekkoja, miten hyvin ne pysyvät tasapainossa, kun niitä pinotaan. Sanavarastoa voi kehittää houkuttelemalla lasta kuvaamaan kiekkojen värejä, materiaaleja ja kokoeroja. Kuvitelkaa voiko muovihelminen kiekko olla aarre tai metallinvärinen kiekko jättiläisen kolikko? 0-vuotiaasta ylöspäin.
  315,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.