Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

RAJAA HAKUA

 • Tuotemerkki
 • Väri
27 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Tapettiliisteri Lekolar, 1 kg

  Tapettiliisteri Lekolar, 1 kg

  Tuotenro: 26759
  Paperi- ja harrastetöihin. Muovisangossa. Sekoitussuhde: 1 dl jauhetta 8 dl:aan vettä. Kaada jauhe varovasti veteen, sekoita seosta koko ajan voimakkaasti. Anna seoksen seistä n. 5 minuuttia ennen käyttöä. Gluteeniton.
  28,00 €
 • Pumppu väripulloihin, 6 kpl

  Pumppu väripulloihin, 6 kpl

  Tuotenro: 41007
  Käytännöllinen muovipumppu, joka sopii useimpiin väripulloihin. Pumppua käytettäessä värin menekki pienenee, koska annostelu helpottuu. Samoin värin käyttöaika pitenee. Pumpun varsi leikataan sopivan pituiseksi ja pumppu kierretään pullon suuhun. Jos pumppu on ollut vesiliukoisessa väripullossa, kuten Readymix-pullossa, puhdistetaan se vedellä ja miedolla pesu- tai tiskiaineella. Jos väri on kuivunut kiinni varren sisään, voi pumppua liottaa yön yli ennen puhdistusta. Yli 3-vuotiaille.
  19,40 €
 • Haitta-aineeton
  Artmedium Lekolar liimalakka, 5 l

  Artmedium Lekolar liimalakka, 5 l

  Tuotenro: 46270
  Erittäin monipuolinen, valkoinen liimalakka, joka on läpinäkyvää kuivuttuaan. Voidaan sekoittaa pulloväreihin, värin koostumus muuttuu kiiltäväksi. Voidaan käyttää liimana, lakkana saven ja piirustusten päällä, kasvien konservoinnissa, kollaaseissa, laastina hiekan, soran, sahanpurun jne. kanssa. Kuivumisaika n. 60 min. Siveltimet ja välineet puhdistetaan vedellä ennen kuivumista. Mukana käyttöohje. Ei sisällä pumppua, saatavana erikseen 46271.
  67,00 €
 • Haitta-aineeton
  Artmedium Lekolar liimalakka, 1 l

  Artmedium Lekolar liimalakka, 1 l

  Tuotenro: 46269
  Erittäin monipuolinen, valkoinen liimalakka, joka on läpinäkyvää kuivuttuaan. Pinnasta tulee kiiltävä. Voidaan sekoittaa pulloväreihin, värin koostumus muuttuu kiiltäväksi. Voidaan käyttää liimana, lakkana saven ja piirustusten päällä, kasvien konservoinnissa, decoupage-tekniikassa, kollaaseissa, laastina hiekan, soran, sahanpurun jne. kanssa. Kuivumisaika noin 60 min. Siveltimet ja välineet puhdistetaan vedellä ennen kuivumista.
  22,00 €
 • Haitta-aineeton
  Harrastelakka Lekolar, kirkas 500 ml

  Harrastelakka Lekolar, kirkas 500 ml

  Tuotenro: 46386
  Vesipohjainen ja väritön lakka, joka on kuivuu kiiltäväksi. Voidaan käyttää maalatuille pinnoille, savelle, kivelle, puulle yms. Välineet puhdistetaan vedellä. Kuivumisaika noin 30 min.
  28,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kimalleväri, 500 ml

  Kimalleväri, 500 ml

  Tuotenro: 41445
  Läpikuultava kimalleväri, jota voi sekoittaa Readymix-pullovärin kanssa, jos väriin halutaan kimalletta. Väriä voi käyttää myös yksin. Lähtee käsistä ja siveltimistä vesipesulla.
  19,40 €
 • Lakkaspray 150 ml

  Lakkaspray 150 ml

  Tuotenro: 41300
  Laadukas säänkestävä lakka. Kun työ on maalattu valmiiksi, suihkuta lakka useampaan kertaan, jotta se kestää ulkona tuulessa ja tuiskussa. Soveltuu täydellisesti pieniin maalattuihin kivieläimiin, postilaatikoihin, terrakottaruukkuihin jne. Otsoni- ja ympäristöystävällinen. Ei sisällä CFC-kaasuja.
  17,90 €
 • Haitta-aineeton
  Struktuuripasta 250 ml

  Struktuuripasta 250 ml

  Tuotenro: 41903
  Struktuuripastalla saadaan pintoihin elävyyttä ja 3D-vaikutelmaa. Pastan kuivuttua voidaan maalata.
  12,50 €
 • Haitta-aineeton
  Decoupage-lakka, kirkas, 250 ml

  Decoupage-lakka, kirkas, 250 ml

  Tuotenro: 46239
  250 ml. Vesipohjainen lakka, jota voidaan käyttää myös liimana ensin kuvion alla ja sen jälkeen kuvan päälle sivellellään suojaava kerros. Kuvioina voi käyttää lautasliinojen aiheita ja kiiltokuvia. Paperille, puulle, pahvirasioille, styroxille jne. Kuivuu kiiltäväpintaiseksi.
  12,70 €
 • Haitta-aineeton
  Kivilakka, 100 ml

  Kivilakka, 100 ml

  Tuotenro: 41436
  Vesipohjainen, kirkas kivilakka. Kuivumisaika noin 60 minuuttia. Kun esine on kuivunut 24 tuntia, voi sen viedä ulos. Kivilakan voi levittää täysin kuivuneen värin päälle. Kivilakka soveltuu kiven lisäksi myös muille materiaaleille.
  10,40 €
 • AirBrush Medium, Liquitex, 237 ml

  AirBrush Medium, Liquitex, 237 ml

  Tuotenro: 41497
  Akryylivärien ohentamiseen, ilman viskositeetin häviämistä. Medium on koostumukseltaan maitomaista. Soveltuu myös ruiskutekniikkaan. Medium on kuivuttaan satiinipintainen. Sillä voi ohentaa myös muita vesiliukoisia värejä ja gessoa.
  19,40 €
 • Haitta-aineeton
  Helmiäisväri, 500 ml

  Helmiäisväri, 500 ml

  Tuotenro: 41444
  Läpikuultava helmiäisväri, jota voi sekoittaa Readymix-pullovärin kanssa ja lopputuloksena on hohtava helmiäinen. Väriä voi käyttää myös yksin. Lähtee käsistä ja siveltimistä vesipesulla.
  19,40 €
 • Haitta-aineeton
  Decoupage-lakka, matta, 250 ml

  Decoupage-lakka, matta, 250 ml

  Tuotenro: 46238
  250 ml. Vesipohjainen lakka, jota voidaan käyttää myös liimana ensin kuvion alla ja sen jälkeen kuvan päälle sivellään suojaava kerros. Kuvioina voi käyttää lautasliinojen aiheita ja kiiltokuvia. Paperille, puulle, pahvirasioille, styroxille jne. Kuivuu mattapintaiseksi.
  13,80 €
 • Haitta-aineeton
  Spraylakka pumppupullossa, 100 ml

  Spraylakka pumppupullossa, 100 ml

  Tuotenro: 41437
  Vesiliukoinen lakka pumppupullossa, ei sisällä ponnekaasuja. Muodostaa kuivuessaan läpinäkyvän vedenoloisen pinnan. Toimii lakkana maalatuille pinnoille, mutta myös suojana hiili-, lyijykynä- ja pastellitöille fiksatiivin sijaan. Puolikiiltävä.
  7,80 €
 • Akryylimedium, kiiltävä, 250 ml

  Akryylimedium, kiiltävä, 250 ml

  Tuotenro: 41495
  Maalausaine akryylivärien ohentamiseen, ei heikennä värikalvon viskositeettia ja kestävyyttä. Lisää värin kuultavuutta ja kiiltoa. Soveltuu myös vernissaukseen. Ainetta voi ohentaa vedellä, on kuivuttuaan vedenkestävä.
  31,00 €
 • Pumppu 5-litraiseen kanisteriin

  Pumppu 5-litraiseen kanisteriin

  Tuotenro: 46271
  Pumppu viisilitraisiin kanistereihin 46270, 76813 ja 24524. Pumppu vähentää hävikkiä, helpottaa annostelemista ja pidentää sisällön käyttöikää, koska kanisteriin pääsee vähemmän ilmaa ja bakteereja. Materiaali on polypropyleenimuovia.
  16,00 €
 • Akryylimedium, matta, 250 ml

  Akryylimedium, matta, 250 ml

  Tuotenro: 41494
  Maalausaine akryylivärien ohentamiseen, ei heikennä värikalvon viskositeettia ja kestävyyttä. Lisää värin kuultavuutta. Matta maalausaine vähentää värin kiiltävyyttä. Sopii laseeraustekniikkaan. Ainetta voi ohentaa vedellä, on kuivuttuaan vedenkestävä.
  31,00 €
 • Puhdistettu pellavaöljy, 250 ml

  Puhdistettu pellavaöljy, 250 ml

  Tuotenro: 41595
  Vaaleansävyistä, 100 % pellavaöljyä. Ei sisällä torjunta-aineita eikä muita epäpuhtauksia. Kuivuu nopeammin sekä kellastuu vähemmän kuin tavallinen raaka pellavaöljy. Pidentää öljyvärin kuivumisaikaa ja lisää värin kuultavuutta. Pellavaöljyä käytetään öljyvärien ohentamiseen, omien värisävyjen valmistukseen sekä siveltimen puhdistukseen ja säilytykseen.
  15,40 €
 • Haitta-aineeton
  Pop Up medium 500 ml

  Pop Up medium 500 ml

  Tuotenro: 46122
  Tee hätkähdyttäviä kolmiulotteisia effektejä kankaalle, paperille, kivelle, puulle tms. Sekoita ainetta valmisvärin kanssa, sekoitussuhde on noin 50/50. Maalaa esine ja anna sen kuivua noin 24 tuntia. Sen jälkeen maalattu esine lämmitetään uunissa tai lämpöpistoolilla, kunnes väri pompahtaa ylös. Väri on kiinnittämisen jälkeen vedenkestävä. Työvälineet voi puhdistaa vedellä.
  23,00 €
 • Pohjustusmassa Galeria Gesso Primer, 1 litra

  Pohjustusmassa Galeria Gesso Primer, 1 litra

  Tuotenro: 46097
  Pohjustusmassalla voidaan pohjustaa maalausalustoja, esimerkiksi kangasta, puuta ja paperia. Öljy- ja akryylivärimaalaukseen.
  40,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.