Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Olemme havainneet ongelmia kampanjahintojen näkyvyydessä verkkokaupassa ja kaikki hinnat eivät tällä hetkellä näy oikein. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja pyrimme korjaamaan tämän mahdollisimman pian! Hintakyselyissä voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 09 8294 600.

Pyörät, 2 kiinteää, 2 vapaasti kääntyvää

Tuotenro: 129952
Säilyttimen pyörät, 4 kpl. Kääntyvät pyörät lukittavat. Pyörillä varustettuihin korkeisiin hyllyihin ja kaappeihin liittyy suurempi kaatumisriski erityisesti silloin, kun yksiköt asetetaan vapaasti lattialle (eikä esim. seinän viereen). Älä aseta painavia esineitä ylähyllyille. Älä anna lasten siirtää hyllyä.
Hinta
55,00 €

Tehdastilaustuote

Tuotetiedot

 • Tuote: Pyörät, 2 kiinteää, 2 vapaasti kääntyvää
 • Korkeus: 10 cm

Muutkin ostivat

 • Pyörät, 2 kiinteää, 4 vapaasti kääntyvää

  Pyörät, 2 kiinteää, 4 vapaasti kääntyvää

  Tuotenro: 129953
  Säilyttimen pyörät, 6 kpl. Kääntyvät pyörät lukittavat. Pyörillä varustettuihin korkeisiin hyllyihin ja kaappeihin liittyy suurempi kaatumisriski erityisesti silloin, kun yksiköt asetetaan vapaasti lattialle (eikä esim. seinän viereen). Älä aseta painavia esineitä ylähyllyille. Älä anna lasten siirtää hyllyä.
  77,00 €
 • Haitta-aineeton
  Fixa kirjalaatikko 3:2, kaareva etureuna

  Fixa kirjalaatikko 3:2, kaareva etureuna

  Fixa Play -sarjaamme kuuluva koivuvanerinen kirjalaatikko on asennettu Fixa 3:1 -säilytysosan päälle. Moduulin alle voi asentaa Fixa -sarjan jalat, sokkelin tai pyörät. Useita laminaattivärivaihtoehtoja. Koivu ja kuultovalkoinen on kokonaan vaneria.
  Hinta alkaen
  468,00 €
 • Kansi Fixa Play muovilaatikolle

  Kansi Fixa Play muovilaatikolle

  Tuotenro: 130171
  Muovikansi laatikolle 130169. Kansi napautetaan paikoilleen. Mitat: 39 x 29 x 1,5 cm (LxSxK). Läpinäkyvää polypropeenia.
  3,50 €
 • Muovilaatikko Fixa Play, 10 l

  Muovilaatikko Fixa Play, 10 l

  Tuotenro: 130169
  Muovilaatikko sopii Fixan sensoriseen pöytään. Laatikkoon voi ostaa myös kannen, tuote 130171. Mitat: 39 x 29 x 12,5 cm (LxSxK). Läpinäkyvää polypropeenia.
  4,50 €
 • Haitta-aineeton
  Fixa jalka 4:n pakkaus

  Fixa jalka 4:n pakkaus

  Tuotenro: 80099
  Irtojalat. Sopivat Fixa säilyttimiin. Korkeus 10,2 cm.
  49,00 €
 • Oheistuotteet

  Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.