Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Vihdin kirkonkylän koulukeskus VIHKO

Elokuussa 2019 toimintansa aloittaneella Vihdin kirkonkylän koulukeskus VIHKOssa opiskelee Vihdin yhteiskoulussa ja Pappilanpellon koulussa yhteensä noin 570 oppilasta 4. - 9. luokilta. Rakennuksen neljässä kerroksessa toimii alakoulu, yläkoulu sekä nuorisotoimen tilat, joiden sisustussuunnittelusta ja kalustuksesta Lekolar vastaa. Rakennuksessa sijaitsee myös kaikille kuntalaisille avoin omatoimikirjasto, jonka henkilökunnan toimisto- ja sosiaalitilojen suunnittelu ja kalustus on Lekolarin toteuttama. Yläkoulun rehtorina toimii Minna Kela ja alakoulun Jarmo Annala.
Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Kuubis ja toteuttanut Rakennuskultti.

Jarmo Annala:
"Meillä oli epäilyksiä, kuinka saamme toimimaan tilat, joissa opiskelee näin paljon eri-ikäisiä oppilaita jotka ovat tulleet eri kouluista. Toiminnan alettua epäilykset ovat hälvenneet. Oppilaat ovat ottaneet tilat haltuun täysin, ja olemme saaneet paljon palautetta siitä, kuinka rauhallinen koulu on. Tilat todella toimivat ja kalustuksella on siinä suuri rooli."


"Olimme todella iloisia siitä, että koko projektin läpi meillä oli Lekolarilla yksi asiantunteva yhteyshenkilö, ja suunnitelmaa oli tekemässä tiimi jossa oli osaamista niin sisustussuunnittelun kuin pedagogiikankin puolelta. Tämä loi turvallisuudentunnetta hankkeen aikana. Nyt kun koulu on toiminnassa, huomaamme käytännössä kuinka toimivat oppimisympäristöt saimme Vihdin kirkonkylän campukselle luotua."   
   

   

Vihdin kirkonkylän campuksen kalusteita

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.