Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelin- ja sähköpostiliikenteemme toimii normaalia hitaammin. Pahoittelemme tilannetta.

Haitta-aineeton Joutsenlippupäiväkoti

Hyvinkään Kenttäkadulle kohosi syksyllä 2017 Suomen ensimmäinen ja ainoa Joutsenlippupäiväkoti. Joutsenlipun saamiseen on tiukat kriteerit ympäristöystävällisyydestä ja myrkyttömyydestä. Ympäristöystävälliseen ja terveelliseen rakennukseen haluttiin tietysti myös turvalliset ja allergisoimattomat kalusteet, jotka löytyivät Lekolarin laajasta haitta-aineettomien tuotteiden valikoimasta.

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Joutsenlippupäiväkodin on rakentanut kotimainen Teijo-talot. Pihan suunnitteluun osallistettiin päiväkodin omat lapset. Kuva ©Teijo-talot

 

Päiväkodin johtaja Päivi Paasonen ja Kenttäkadun lapsia.

Päivi Paasonen:

”Varsinkin pienillä lapsilla eksyy leluja ja tyynyliinan kulmaa suuhun. Lapset ovat myös aikuisia herkempiä kemikaaleille, joten on todella hienoa tarjota kaikin puolin turvallinen kasvuympäristö. Olemme myös vähentäneet tekstiilejä ja panostaneet viihtyisyydessä väreihin. Lapset saivat itse valita päiväkodin värit ja niistä onkin iloa joka päivä!” toteaa päiväkodin johtaja Päivi Paasonen.

 Haitta-aineeton_päiväkoti_Lekolar_5

Leikkihuone. Kuva ©Teijo-talot

"Haitta-aineettomuudesta hyötyy myös henkilökunta. Meillä on töissä henkilöitä, jotka ovat herkistyneet työskenneltyään sisäilmaltaan heikkolaatuisissa rakennuksissa. Parhaimmillaan voidaan palauttaa ja ylläpitää työkyky terveellisellä, haitta-aineettomalla ja hajusteettomalla ympäristöllä. Tämä on arvokasta!"

 Haitta-aineeton_päiväkoti_Lekolar_3

Ryhmähuone. Kuva ©Teijo-talot

"Lekolarin kanssa oli hienoa tehdä yhteistyötä. Yhteiset arvot, laaja valikoima haitta-aineettomia tuotteita ja koko projektin läpi vierellä kulkeva oma yhteyshenkilö teki isosta työstä, kokonaisen päiväkodin varustamisesta, toimivaa.”

Lue lisää haitta-aineettomuudesta >>>

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Ryhmähuone. Kuva ©Teijo-talot

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Ryhmähuone muutettuna nukkariksi. Kuva ©Teijo-talot

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Kenttäkadun Joutsenlippupäiväkodin ruokala. Kuva ©Teijo-talot

Haitta-aineeton_Lekolar  Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Lue lisää haitta-aineettomuudesta. >>>

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.