Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ilmoitus verkkokaupan päivityksestä

Päivitämme verkkokauppaamme. Tästä johtuen verkkokaupassamme saattaa esiintyä hitautta lähipäivinä. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8294 600 / asiakaspalvelu@lekolar.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.

Haganässkolan

Haganässkolan sijaitsee Älmhultin kaupungissa, Etelä-Ruotsissa. Koulussa toimii lukio, valmistavia luokkia ja aikuisopetuslinjoja.

Haganässkolan halusi päivittää oppimisympäristöjään ja luoda uusia kohtaamispaikkoja digitaalista oppimista varten. Lekolar sisusti tilat viihtyisiksi ja muunneltaviksi. Tilojen tuli mahdollistaa sekä rauhallinen yksilötyöskentely, että kohtaaminen ja luominen ryhmissä. Ääntävaimentavilla ratkaisuilla luodaan lämmin ja rauhallinen ilmapiiri. Nykyaikaisessa oppimisympäristössä pitää pystyä käyttämään tiloja monin eri tavoin. Joustavia huonekaluja voidaan ottaa käyttöön ja siirrellä sen mukaan, mikä aine ja mikä luokka työskentelee tilassa.

Koulun tuotteita

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.