Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Logistiikka-alan lakko on ohi. Toimituksemme palaavat normaaleiksi lähipäivinä.

Neljä erilaista oppimisen tilaa – neljä tapaa kalustaa

Sekä koulujen, että yksittäisten oppilaiden tarpeet koulussa muuttuvat. Siksi on tärkeää tarjota erityyppisiä oppimisympäristöjä ja tiloja, joissa pedagogiikka ja sisustussuunnittelu tukevat oppimista parhaalla mahdollisella tavalla.

Uudessa lehdessämme ja tämän sivun lopussa esittelemme neljä erilaista oppimisympäristöä: aktiivisen luokkahuoneen, joustavan oppimisympäristön, opiskelurauhaa ja keskittymistä tukevan tilan sekä luovuuteen kannustavan Makerspace-tilan.

Alta voit myös lukea, kuinka Hintan koulussa Oulussa on luotu kokeiluun ja tekemiseen perustuva yhteinen Makerspace-tila. Kaiken tämän löydät klikkaamalla alta digilehden sivuille. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle oman kappaleen lehteä!

Oulun Hintan koulussa motivaatio kasvaa, kun oppilaat saavat tutkia ja luoda

Ensin teoriaa, sitten sen soveltamista käytännössä. Näin toimitaan suomalaisessa Hintan koulussa, jossa on panostettu suureen, yhteiseen Makerspace-tilaan. Se on tuottanut tuloksia. Oppilaat ovat saaneet syventää tietämystään ja heidän motivaationsa ja oppimishalunsa on kasvanut.

– ”Kun opittuja asioita saa soveltaa käytännössä, asioita ymmärtää paremmin”, toteaa opettaja Maikki Manninen.

Lähtölaukaus Hintan koulun uudelle suunnalle tuli kolme vuotta sitten oppilailta itseltään tulleen aloitteen myötä. He toivoivat, että vanhaan liikuntasaliin tehdystä kirjastotilasta tehtäisiin kotoisampi ja mukavampi. Kun oppilaat olivat antaneet omia ehdotuksiaan, koulun johto päätti ottaa yhteyttä Lekolariin.

– ”Meillä oli tila ja Lekolarilla oli idea, joka sopi meille täydellisesti: Makerspace-tila”, rehtori Matti Ahola kertoo.

Inspiraatiota erilaisten oppimisympäristöjen luomiseen

 • Aktiivinen luokkahuone

  Aktiivinen luokkahuone

  Vinkkinumero 6375
  Aktiivisuus oppimistilassa
 • Opiskelurauhaa Elme-mallin mukaan

  Opiskelurauhaa Elme-mallin mukaan

  Vinkkinumero 6372
  Tilaa keskittymiselle ja rauhoittumiselle
 • Makerspace

  Makerspace

  Vinkkinumero 6374
  Tilaa tekemiselle
 • Joustava oppimisympäristö

  Joustava oppimisympäristö

  Vinkkinumero 6373
  Joustavasti muuntuva oppimistila
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.