Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Matte

Matte

 

Matte-oppilastuolia on saatavana kolmea väriä ja monta eri kokoa, joten se sopii lähes kaikenikäisille. Kaikki pyörättömät Matte-tuolit on varustettu ääntä vaimentavilla tassuilla, mikä auttaa luomaan rauhallisen työympäristön. Sekä istuin että selkänoja ovat kulutusta kestävää korkeapainelaminaattia.

 

DWG-tiedostot

Matte

Matte 44 cm

Matte 45 cm

Matte 54 cm

Matte 57-63 cm

Matte 65 cm

Matte med gas

Matte med gas bagfra

 

Nemo 

Nemo

Pehmeät, kevyet ja eri korkuiset Nemo-tuolit soveltuvat hyvin päiväkotiympäristöön. Sarjan tulokas on korkea lastentuoli, johon on saatavilla turvakaari kaikista pienimmille. Lisävarusteena saatavilla käsinoja. Jalkatuen korkeussäädön ansiosta tuoli kasvaa lapsen mukana. Yhdistä aikuisten Nemo-tuolien sekä kätevien FIXA-säilytyskalusteiden kanssa. Tällä tavoin sisustat tilasta yhtenäisen.

Design: Ola Wihlborg

 

DWG-tiedostot

Nemo

Nemo 2

Nemo aikuisten mallia

 

 

Flex

Flex

Tämä käytettävyydestään ja muotoilustaan palkittu tuoli venyy nimensä mukaisesti moneen. Tuolin istuinta ja jalkatukea voidaan säätää portaattomasti, siksi tuoli sopii niin kaikenikäisille lapsille kuin aikuisillekin. Testattu ja hyväksytty voimassa olevan EN-standardin mukaisesti.

Design: Foersom & Hiort-Lorenzen.

 

DWG-tiedostot
Ota yhteys

 

Rabo

Rabo Classic

 

Pinottava ja erittäin kestävä lastentuoli, joka on valmistettu pyökistä. Tuoleja on erikorkuisia ja pyöristetyn istuinosan ansiosta niissä on erittäin hyvä istua. Ääntä vaimentavat tassut kuuluvat toimitukseen.

 

DWG-tiedostot

Rabo 30

Rabo 34

Rabo 38

Rabo aikuisten malli

 

Fenix

Fenix

Kaikki työtuolimme ovat ergonomisia ja istuinmukavuudeltaan huipputasoa. Säätömahdollisuuksien ansiosta voit säätää tuolin sopimaan juuri sinulle. Riippuen siitä, kuinka paljon istut, saatat tarvita enemmän tai vähemmän säätömahdollisuuksia. Muista kuitenkin välillä nousta ja tarvittaessa jaloitella.

 

DWG-tiedostot 

tiedostot tulossa

 

 

 Pall Top

Top

Tukeva jakkara massiivipyökistä. 4 eri korkeutta. Jalkatuki antaa jaloille mahdollisuuden rentoutua.

 

DWG-tiedostot

Top

 

 

Comet

Comet

Keho kaipaa vaihtelua voidakseen hyvin. Comet-tuoleissa on näppärä keinumekanismi, jonka ansiosta voit vaihtaa asentoa helposti ja istua ergonomisesti. Se auttaa luomaan rauhallisemman työskentely-ympäristön ja edistää keskittymistä ja oppimista.


Design: Foersom & Hiort-Lorenzen.

 

DWG-tiedostot

Comet

 

Formel

Formel

Tämä oppilastuoli on suunniteltu koulun kaikkiin tiloihin ja ympäristöihin. Tuolien liikuttelusta syntyvien ärsyttävien äänien vähentämiseksi tuolit on varustettu ääntä vaimentavilla, kulutusta kestävillä tassuilla. Formel-tuolin värivaihtoehtoina ovat luonnonvärinen koivu tai yksivärinen laminaatti, jolloin runko on samaa väriä. Lujuustestattu EN-1729-standardin mukaisesti.

Design: Eva Nyberg ja Catarina von Matérn, Cavadesign.

 

DWG-tiedostot 

tiedostot tulossa

 

My och Lilla My

Myy ja  Pikku Myy

 

Myy-sarjan lasten pinnatuolit ovat koivua ja niitä on saatavana mustana ja luonnonvärisenä. Tuoleja on eri kokoja, joten voit hankkia samanlaiset tuolit kaikille, vaikka lapset olisivat erikokoisia. Kiinteä jalkatuki tekee tuolista tukevan ja turvallisen istua.

 

DWG-tiedostot

Pikku Myy

Myy

 

  Jessy trästativ

Jessy puurungolla

Testattu ja hyväksytty julkisiin tiloihin eurooppalaisten vaatimusten mukaisesti. Helppohoitoinen, pinottava, ripustettava. Jaloissa suojatassut.

 

DWG-tiedostot 

tiedostot tulossa

 

Jessy metallstativ

Jessy metallirungolla

Istuin ja selkänoja päällystetty korkeapainelaminaatilla. Testattu ja hyväksytty julkisiin tiloihin eurooppalaisten vaatimusten mukaisesti. Helppohoitoinen, pinottava, ripustettava. Jaloissa suojatassut.

 

DWG-tiedostot 

tiedostot tulossa

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.