Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ääntä vaimentava kalustus ja sisustus

Oletko kuulolla?

Välillä on ihanaa ottaa rauhallisesti ja rentoutua. Melutaso laskee ja kaikilla on tilaisuus kerätä uutta energiaa. Päivittäinen toiminta kouluissa ja päiväkodeissa kuitenkin harvemmin on kovin hiljaista, joten tilojen sisustus ja kalustus kannattaa suunnitella mahdollisimman ääntä vaimentavaksi. Hiljainen ympäristö on miellyttävä, ja se myös helpottaa keskittymistä ja edistää uuden oppimista. Kun tilassa on esimerkiksi ääntä vaimentavia pöytiä ja seinäelementtejä, jälkikaiku lyhenee ja ääniympäristö tuntuu heti miellyttävämmältä.

 

Näin hiljennät työympäristöä

 • Jaa isot tilat pienemmiksi ääntä vaimentavilla sermeillä tai tekstiileillä.
 • Sijoita hyllyt ja kaapit seinän viereen vaimentamaan syntynyttä ääntä.
 • Ääni jakautuu huoneessa paremmin, kun seisot puhuessasi huoneen nurkassa etkä keskellä.
 • Sulje myös vaimeasti hurisevat tietokoneet, projektorit ja muut laitteet, kun niitä ei käytetä.
 • Kiinnitä ääntä vaimentava huopamatto laatikoiden ja kaappien pohjalle tai pöytälevyn alapintaan.
 • Laita vahakankaan alle huopakangasta.
 • Vaihda lelulaatikoihin kumipyörät.
 • Säilytä leluja pahvilaatikoissa tai kankaisissa säilytyskoreissa.
 • Käytä leikeissä ja oppitunneilla matalia pöytiä, jotta lapset voivat istua matoilla.
 • Järjestä tiloihin meluvahti, joka hälyttää, kun melutaso nousee liian kovaksi.
 • Olkaa mahdollisimman paljon ulkona. Luonto on mahtava oppimisympäristö.
 • Vuoraa lelulaatikoiden sisäpinnat paksulla kankaalla tai huovalla, niin ne eivät kolise lasten heitellessä leluja niihin.
 • Himmennä valaistusta – se rauhoittaa.

Hiljaisempaa sisustusta

 • Haitta-aineeton
  Toukka 5+1 istuintyynyllä.

  Toukka 5+1 istuintyynyllä.

  Tuotenro: 35702
  Toukka kuudella istuintyynyllä. Seinäkoriste, joka toimii myös ääntä vaimentavana elementtinä. Toukan vartalosta lapset voivat itse poimia istuintyynynsä. Toukka koostuu erillisistä osista, joten se voidaan asentaa seinälle kiemurtelemaan ylös ja alas. Tyynyn mitat Ø 25 cm, paksuus 6 cm. Istuintyynyjen päällinen voidaan irrottaa ja vesipestä 30 °C.
  520,00 €
 • Haitta-aineeton
  Edge lattiaseinäke, kork. 180, lev. 100, Fiji kangas

  Edge lattiaseinäke, kork. 180, lev. 100, Fiji kangas

  Jalat Edge lattiasermeihin on tilattava erikseen.
  Hinta alkaen
  630,00 €
 • Haitta-aineeton
  Appelsiinipuu 10 keltaista tyynyä

  Appelsiinipuu 10 keltaista tyynyä

  Tuotenro: 32999
  Appelsiinipuu. 10 kplkeltaisen värisiä istuintyynyjä. Rungon väri vihreä.Puun mitat: 125 x 125 cm. Istuintyynyn mitat: Ø 25 cm. Paksuus 6 cm. Seinään kiinnitettävä ääntävaimentava sisustuselementti. Puusta lapset voivat itse poimia appelsiinejä, joita voidaan käyttää istuintyynyinä. Tyynyssä irrotettavat ja vesipestävät päälliset. Vesipesu 30 °C.
  475,00 €
 • Haitta-aineeton
  Leppäkerttu 9 istuintyynyllä

  Leppäkerttu 9 istuintyynyllä

  Tuotenro: 31250
  Leppäkerttu, 9 istuintyynyä. Mitat 125 x 125 cm. Istuintyynyn halkaisija 25 cm. Seinään ripustettava sisustuselementti, joka myöskin vaimentaa ääntä. Lapset voivat laskea leppäkertun pisteitä, joita käytetään istuintyynyinä.Tyynyissä irrotettavat ja vesipestävät (30 °C) päälliset.
  605,00 €
 • Haitta-aineeton
  Akustiikkapaneeli Syksy 110 x 110 cm

  Akustiikkapaneeli Syksy 110 x 110 cm

  Tuotenro: 36588
  Korkeimpaan äänenvaimennusluokkaan A kuuluva polyesterikuituinen kuvallinen akustiikkapaneeli. Laminoitu polyesterikangas on pingoitettu puukehyksen ympärille. Paneelin voi ripustaa suoraan seinään tai asentaa eri etäisyyksille seinästä käyttäen erityisiä asennusheloja. Taustalle voi myös asentaa LED valaistuksen, joka myydään erikseen.
  310,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ääntä vaimentava sermi, valkoinen

  Ääntä vaimentava sermi, valkoinen

  Tuotenro: 34418
  Mitat: 140 x 100 x 3,8 cm. Ääntä vaimentava sermi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden erottaa tiloja toisistaan sekä vaimentaa huoneen melua. Sermin avulla voit erottaa huoneesta esimerkiksi oleskelu- ja leikkinurkkauksia tai rajata tiloja huoneen sisään. Voidaan asentaa pystyyn tai vaaka-asentoon. Väri valkoinen. Jalat sisältyvät tuotteeseen.
  440,00 €
 • Haitta-aineeton
  Silent Socks putkijalkoihin halk. 16-22 mm, tumman harmaa

  Silent Socks putkijalkoihin halk. 16-22 mm, tumman harmaa

  Tuotenro: 33860
  Tumman harmaa. Vaimentaa tuolien siirtelystä aiheutuvaa melua. Pyöreä muoto estää myöskin "kolina äänet" jotka syntyvät tuolin jalkojen kolhiintumisesta muiden tuolien tai pöytien jalkoihin. Silent Socks tassut voidaan asentaa helposti ilman työkaluja. Tuolin omia alkuperäisiä muovitassuja ei tarvitse poistaa. Hyvä kulutuskestävyys. Pestävissä kokonaisena pesukoneessa, kestää kuivausrummun. Pesu 30-40 °C, villapesuohjelma. Sopii Formula, Goy, Martina, Day ja metallijalkaiseen Jessy tuoliin.
  4,90 €
 • Haitta-aineeton
  Ystävät akustinen paneeli 110 x 110 cm

  Ystävät akustinen paneeli 110 x 110 cm

  Korkeimpaan äänenvaimennusluokkaan A kuuluva polyesterikuituinen paneeli. Laminoitu polyesterikangas on pingoitettu puukehyksen ympärille. Paneelin voi ripustaa suoraan seinään tai asentaa eri etäisyyksille seinästä käyttäen erityisiä asennusheloja. Taustalle voi myös asentaa LED valaistuksen, joka myydään erikseen.
  Hinta alkaen
  310,00 €
 • Haitta-aineeton
  Multiympyrät Medium 1 + 2

  Multiympyrät Medium 1 + 2

  Yhdistä molemmat sarjat. Irrotettava päällinen on erittäin kestävää puuvilla-/polyamidikangasta, jonka voi pestä 40 °C:ssa. Osissa on piilovetoketju. Vinkki! Anna päällisten kuivua pesun jälkeen osien päälle vedettyinä. Kangas kutistuu hiukan ja on hankala pujottaa kuivana paloihin takaisin.
  Hinta alkaen
  5 515,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.