Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Asiakaspalvelumme sähköpostiliikenteessä on tilapäinen häiriö. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse tai WhatsAppilla numerosta 09 829 4600.

Ideoita & inspiraatiota

Sateenkaarilaskut

Vinkkinumero 9416 Vaikeusaste: Melko helppo
Kaikki tykkäävät näistä sateenkaaren värisistä laskentakavereista. Lapset alkavat yleensä itse lajitella niitä väriryhmiin tai sateenkaaren tapaan. Näiden kivojen hahmojen avulla voi keskustella yhtäläisyyksistä ja eroista, lajitella jalkojen lukumäärän tai koon mukaan, jakaa hahmoja eläimiin ja ihmisiin tai vain tehdä niistä hienoja kuvioita ja harjoitella kuvioiden rakentamista.
Tämä paketti riittää 5 lapselle
38,00 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Perhe luokittelusarja 72 osaa

Tuotenro 53008
72hahmoa (aikuisia, lapsia, lemmikkejä) kuudessa e...
38,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.