Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Huijareita liikkeellä!

Nimissämme on Facebookissa lähetetty viestejä ja kehotettu rekisteröitymään sivuillemme. Emme koskaan lähetä rekisteröitymiskehotuksia sosiaalisessa mediassa. Suosittelemme jättämään viestit huomiotta ja olemaan klikkaamatta valeprofiilien linkkejä.

Ideoita & inspiraatiota

Magna-Tiles-palapeli

Vinkkinumero 9385 Vaikeusaste: Helppo
Tee oma palapeli Magna-Tiles-paloista. Laita Magna-Tiles-palat suurelle kartonkiarkille. Piirrä palojen ääriviivat ja väritä ne käyttämälläsi Magna-Tiles-palojen väreillä. Helpomman palapelin saat, jos piirrät jokaisen Magna-Tiles-palan ääriviivat. Jos haluat tehdä palapelin vaikeammaksi, piirrä vain uloimpien palojen ääriviivat. Harjoituksen avulla lapset oppivat geometrisista muodoista ja niiden suhteista toisiin muotoihin. Isommat lapset voivat tehdä omia palapelejä.
Tämä paketti riittää 4 lapselle
167,00 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Magneettinen rakentelusarja Magna-Tiles, 100 osaa

Tuotenro 15138
Magna-Tiles on rakentelusarja, jossa on isoja magn...
167,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.