Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Päivitysten vuoksi verkkokaupassamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa puhelimitse/ WhatsAppilla numerossa 09 8294600 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Ideoita & inspiraatiota

Etsi oikea määrä!

Vinkkinumero 9415 Vaikeusaste: Melko helppo
Tee suuri lukujana. Käykää aluksi läpi kaikki numerot. Katsokaa, miltä ne näyttävät, ja mitä numerot tarkoittavat. Laskekaa yhdessä pisteet. Aseta lapset lukujanalle: yksi lapsi numeron 1 kohdalle, kaksi lasta numeron 2 kohdalle jne. Esitä yksinkertaisia vähennyslaskuja, kuten kuinka monta lasta enemmän on numeron 8 kohdalla kuin numeron 4 kohdalla. Lapset voivat sitten laskea toisiaan ja löytää vastauksen yhdessä. Pyydä nyt yhtä oppilasta tai paria kerrallaan etsimään tietty määrä tiettyjä asioita. Esim. etsi 8 tikkua ja aseta ne numeron 8 kohdalle.
Tämä paketti riittää 10 lapselle
325,00 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Numerotaulut ulkokäyttöön

Tuotenro 52503
Ulkokäyttöön tarkoitetussa, 4 liitutaulun sarjassa...
325,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.