Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Asiakaspalvelumme sähköpostiliikenteessä on tilapäinen häiriö. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse tai WhatsAppilla numerosta 09 829 4600.

Ideoita & inspiraatiota

Ideoita & inspiraatiota

Yhteistyö: Laita hulavanne kiertämään

Vinkkinumero 5111 Vaikeusaste: Helppo
Osallistujat asettuvat rinkiin tai jonoon. Ensimmäisellä on hulavanne. Leikki alkaa niin, että ensimmäinen pujottelee hulavanteen läpi pää edellä ja antaa vanteen seuraavalle. Seuraava pujottelee vanteen läpi jalat edellä ja sitten seuraava taas pää edellä ja niin edelleen. Osallistujat voidaan myös jakaa kahteen joukkueeseen ja he kilpailevat kumpi on nopeampi. Leikissä voi käyttää useita hulavanteita, jolloin siitä tulee haastavampi ja odotusaika pienenee.
Tämä paketti riittää 30 lapselle
11,60 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Hulavanne 60 cm

Tuotenro 74958
Polyeteenimuovia, Ø 60 cm. Soveltuu pienimmille.
5,80 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.