Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Päivitysten vuoksi verkkokaupassamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa puhelimitse/ WhatsAppilla numerossa 09 8294600 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Ideoita & inspiraatiota

Ei saa koskea maahan!

Vinkkinumero 9397 Vaikeusaste: Helppo
Tee rata esim. Gonge-jokikivistä, keinuvadeista ja ulkokäyttöön soveltuvista raheista. Aseta ne pehmeälle alustalle, kuten nurmikolle. Lapset voivat olla sukkasillaan tai paljain jaloin. Lapset voivat kulkea radalla samalla, kun opettajat antavat heille tehtäviä tai esittävät kiperiä kysymyksiä, esim.: Hyppää tasajalkaa seuraavaan kohtaan. Paljonko on 5 + 5? Miksi kutsutaan lehmän poikasta? Ota kaveria kädestä ja siirry seuraavaan kohtaan. Täydellinen ulkotehtävä sekä suurille että pienille!
Tämä paketti riittää 5 lapselle
352,00 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Rahit, ulkokäyttöön, 4 kpl

Tuotenro 122956
Pehmeiden rahien mallina on ollut tukkijakkarat, k...
294,00 €

Jokikivet Nordic, GONGE, 6 kpl GONGE River Stones Nordic

Tuotenro 124020
Harjoittaa lasten koordinaatiota, tasapainoa ja et...
58,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.