Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

RAJAA HAKUA

7 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Avaruusalus

  Avaruusalus

  Tuotenro: 14175
  Avaruusalus valmiina laukaisuun! Paljon yksityiskohtia sisältävä avaruusraketti. Mukana myös astronautit ja ulkoavaruuden oliot. Raketin osista ja varusteista saa aiheita moneen keskusteluun. Yhteensä 39 osaa. Korkeus 75 cm ja leveys 29 cm. Valmistettu puusta ja yksityiskohdat maalattu vesipohjaisilla väreillä Yli 3-vuotiaille.
  113,00 €
 • Haitta-aineeton
  Lentokoneet, 8 kpl

  Lentokoneet, 8 kpl

  Tuotenro: 14184
  Klassiset lentokonemallit, lajitellut aiheet. Metallia. Pituus 13 cm. Yli 3-vuotiaille.
  105,00 €
 • Haitta-aineeton
  Lentokone

  Lentokone

  Tuotenro: 13014
  Pyöritä propelleja ja lentokone on valmiina lähtöön. Klassisessa lentokoneessa on kaksi pientä hahmoa kyydissä. Elintarvikekelpoista PE-muovia. Hiljaiset pyörät LDPE. Pituus 30 cm. Konepesun kestävä. Yli 1-vuotiaille.
  22,00 €
 • Haitta-aineeton
  Playmobil, ambulanssihelikopteri

  Playmobil, ambulanssihelikopteri

  Tuotenro: 15556
  Ambulanssihelikopteri lentää paikkoihin, jonne ambulanssi ei pääse tai kun on kova kiire. Pilotti ja sairaanhoitaja ovat valmiina pelastamaan ihmishenkiä. Ambulanssin valot ja ääni vaativat 3 kpl paristoa 1,5 V (AAA), eivät sisälly pakkaukseen. Mitat: 34,5 x 14,5 cm. ABS-muovia. Yli 3-vuotiaille.
  92,00 €
 • Haitta-aineeton
  Lentokone

  Lentokone

  Tuotenro: 14880
  Hauska lentokone pyörivine propelleineen. Kevyt pidellä, sopii myös pienemmille lapsille. Valmistettu kierrätetystä muovista. Koko: 22 x 10 cm. Lajitellut värit. Yli 1-vuotiaille.
  48,00 €
 • Haitta-aineeton
  Avaruusalus, muovia

  Avaruusalus, muovia

  Tuotenro: 13979
  Valmiina laukaisuun, 3 - 2 - 1! Avaruusaluksessa on irrotettava katto, kaksi ovea ja kaksi astronauttia. Materiaali on kierrätysmuovia, HD-polyeteenia. Raketin korkeus 30 cm. Yli 2-vuotiaille.
  75,00 €
 • Haitta-aineeton
  Avaruusalus

  Avaruusalus

  Tuotenro: 130151
  Rakenna oma raketti avaruuteen! Sisältää paljon yksityiskohtia, mm. kaksi astronauttia sisältyy pakkaukseen. Raketin sisällä on paljon tutkittavaa leikkijälle. Mitat: 31 x 31 x 69 cm. Yli 3-vuotiaille.
  69,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.