Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Robotit yläkouluille ja lukioihin

Ohjelmointia yläkouluille ja lukioille

Yläkoulujen ja lukioiden ohjelmointi on edistyneempää kuin alakouluilla, joten välineidenkin on oltava kehittyneempiä. Meidän suosituin yläkoulun tuotesarjamme on Makeblock, jota voisi kuvailla Legojen alumiiniseksi versioksi. Kuten Legot, myös Makeblockin osat voidaan yhdistää toisiinsa helposti ilman muttereita, sillä näppärä kierteinen rako hoitaa kiinnityksen. Kaikki palat sopivat yhteen ja rakentamisen suunnittelu on helppoa ja välitöntä. 

Makeblockin perustaja Jasen Wang kertoo halunneensa luoda alustan, joka on vahva, joustava ja käytännöllinen ja jonka avulla ihmisten mahtavat ideat voidaan ihan oikeasti rakentaa. 

"Olemme tehneet paljon työtä sen eteen, että elektroniikka ja ohjelmistot ovat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä aloittelijoillekin. Käytämme värikoodattuja modulaariliittimiä, joiden avulla jokainen osaa tehdä oikeat liitokset. Applikaatiomme avulla oppilaat voivat olla vuorovaikutuksessa robottiin alypuhelimillaan." 

Makeblockin alustan reikäväli on sama 8 mm kuin Legoissa, mikä mahdollistaa Lego-lohkojen liittämisen Makeblock-osiin. 

Makeblock- sarja tarjoaa kaiken mitä tarvitset päästäksesi alkuun robotiikan kehittäjänä. Haluatko rakentaa pienoispanssarivaunun tai oman 3D-tulostimen? Makeblock toimittaa osat, loppu on kiinni sinun mielikuvituksestasi!

Makeblock

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.