Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Blue-Bot

Blue-Bot -robotti kouluille ja päiväkodeille

Blue-Bot on ohjelmoitava lattiarobotti Bluetooth-yhteydellä, eli sitä voidaan ohjata myös tabletilla tai tietokoneella. Oppilaat voivat määritellä ja suunnitella ohjelman tabletin tai tietokoneen näytöllä ja lähettää sen langattomasti Blue-Bot -robotille, joka toteuttaa annetut ohjeet. Ohjelmointi voidaan suorittaa myös robotin päällä olevien painonappien avulla. Blue-Bot -robotin kuori on läpinäkyvä, joten robotin osat ovat näkyvissä ja oppilaat voivat nähdä, mikä aiheuttaa laitteen surinan.

Blue-Bot -baana

Blue-Botille voi rakentaa radan haluamillaan esteillä tai rekvisiitalla. Me käytimme tieteippiä, maitotölkeistä ja muista pahvisista ruokapakkauksista tehtyjä taloja sekä Plantoys-sarjan hahmoja ja rakentelupalikoita. Hauskuutta ohjelmoinnin opetteluun saa, kun tekee kaksi samanlaista rataa ja laittaa ratojen loppuun ilmapallot. Blue-Botin keulaan teipataan neula ja voittaja on se joukkue, kumman ilmapallo poksahtaa ensin. 

Lekolar ohjelmointi ja koodaus

Blue-Bot, Bee-Bot ja Pro-Bot

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.